Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΝΙΚΗ 2-0 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!!!!!!!

                                 Νικη ανοδος  στην Γ Εθνικη για την Θυελλα -και βλεπουμε τους
                                 πανηγυρισμους του πρωτου γκολ του Χαρακτιδη!!!


To oropos-sports βρεθηκε στο γηπεδο της Ραφηνας στο μεγαλο μπαραζ ανοδου Θυελλας
Ραφηνας -Παο Λουτρακιου μπροστα σε 1300 φιλαθλους εκ των οποιων οι 300 ηταν φιλαθλοι των φιλοξενουμενων μεσα σε μια πολυ εκρηκτικη ατμοσφαιρα. Οι γηπεδουχοι ηταν καλυτεροι σε ολη
την διαρκεια του αγωνα και δικαια κερδισαν και πηραν την ανοδο στην Γ Εθνικη.Η ομαδα της Θυελλας Διασταυρωσης Ραφηνας ξεκινησε μουδιασμενα με τους φιλοξενουμενους να δημιουργουν δυο καλες ευκαιιρες στο πρωτο εικοσαλεπτο.Η πρωτη προειδοποιητικη βολη για την Θυελλα ηταν
στο 32" υστερα απο φαουλ του Χαρακτιδη ειχαμε την αποκρουση του Μπεκου του Λουτρακιου
και η μπαλα κατεληξε στο οριζοντιο δοκαρι και πηγε κορνερ.Η απαντηση ηρθε απο το Λουτρακι
στο 38"υστερα απο σουτ του Αποστολακη η μπαλα κατεληξε στο οριζοντιο δοκαρι Η Θυελλα ηταν
αυτη που προηγηθηκε στο 42"  με τον Χαρακτιδη υστερα απο εκτελεση φαουλ με ενα δυνατο συρτο σουτ εκανε το 1-0 που ηταν  σκορ ημιχρονου.
Στο δευτερο ημιχρονο οι γηπεδουχοι  προσεξαν ανασταλτικα την αμυνα τους με Σοτα-Τασοπουλο
και ηταν ταχυτατοι στις αντεπιθεσεις .Στο 71" οι φιλοξενουμενοι εμειναν με 10 παικτες υστερα απο αποβολη του Μαυρελη Στο 76" ο Χαρακτιδης  υστερα απο καλοεκτελεσμενο φαουλ στην "καρδια " της αμυνας του Λουτρακιου ,ειχαμε την λαθος τοποθετηση του Παινεση  με αποτελεσμα να σημειωσει το αυτογκολ , που ηταν καθοριστικο για την εκβαση του αγωνα και να  κανει το 2-0 .
Αν και η Θυελλα ειχε τις ευκαιριες στην αντεπιθεση για την επιτευξη και αλλων τερματων ,το
σκορ παρεμεινε εως το τελος και εδωσε το εναυσμα για ξεφρενους πανηγυρισμους απο τους πολυαριθμους οπαδους της Θυελλας!!!!!
Απο την αντιπερα οχθη το συγκροτημα του Νικου Μεσολογγη(πρωην παικτη-προπονητη του Πας    Ωρωπου)προκειται για ενα καλοδουλεμενο συνολο, που ειχε την ατυχια να πεσει στον ιδιο ομιλο
με την Θυελλα.Επισης στον καθοριστικο αγωνα ,στερηθηκε την πολυτιμη υπερεσια δυο παικτων που εχουν προσφερει τα μεγιστα στην ομαδα του Λουτρακιου τον  Σωκράτη Πέτρου,και τον Δημήτρη Χρυσαφίδη (έμπειρος επιθετικός με 37 συμμετοχές και 23 γκολ φέτος),σιγουρα η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή.
Η Θυελλα ειναι 4η ομαδα της Επσανα που κερδιζει την ανοδο στην Γ Εθνικη και θα παρει μερος
στο πρωταθλημα 2013-2014. Μετα το τελος του αγωνα ενα συνθημα δονουσε την ατμοσφαιρα "Θυελλα εκει εκει στην Γ εθνικη"Με ολο τον κοσμο της Ραφηνας να πανηγυριζει εξαλλα σε ντελιριο ενθουσιασμου .Το oropos-sports με το επιτελειο του ηταν στην Ραφηνα και παρακολουθησε απο κοντα την νικη -ανοδο της Θυελλας .Επισης συναντησε αρκετους παραγοντες της Ανατολικης Αττικης και ακολουθει σε επομενη αναρτηση πλουσιο φωτογραφικο ρεπορταζ με ολα τα παραλειπομενα!!!

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσούλης, Μπαξεβάνης (67’ Προδρόμου), Ντόσκας (61’ Οικονόμου), Σότα, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (71’ Λάμπρου)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μπέκος, Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Αντωνίου, Σπέτσης (57’ Καλλάς), Παινέσης, Ζερβός, Τσουμάνης (46’ Μπάρμπας), Δημάκης (63’ Βουτσινάς), Αποστολάκης


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


 Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Λουτρακίου          2-0

 Φοίβος Κρεμαστής – Άτταλος Ν. Περάμου  3-0 α.α
Η TΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1.Θύελλα Ραφήνας        15-4     16

………………………………….

2.ΠΑΟ Λουτρακίου       9-8     10

3.Φοίβος Κρεμαστής      8-9     6

4.Άτταλος Ν. Περάμου   5-16     3

*Λογω της ανοδου της Θυελλας Ραφηνας στην Γ Εθνικη ανεβαινει αυτοματα ο Πρωτεας 
Παλαιας Φωκαιας στην Α Επσανα,αφου κερδισε την τριτη θεση στην β κατηγορια σε
αγωνες μπαραζ με αντιπαλο το Κρυονερι.

oropos-sports