Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!!!!!

                                   Η ενδεκαδα του Δηλεσιου  που παραταχθηκε χθες στον μπαραζ
                                   ανοδου με τον Πανγεωργικο και κερδισε με 3-0 και προβιβαστηκε
                                   στην Α Βοιωτιας!!

Το Δήλεσι επικράτησε 3-0 του Πανγεωργικού στο μπαράζ ανόδου και πήρε τη θέση στην α” κατηγορία Βοιωτίας. Ο Κώστας Παπαστάμος άνοιξε το λογαριασμό του με δυο γκολ ενώ το άλλο πέτυχε ο Μπασούκος με πέναλτι. Η μια ομάδα λοιπόν, το Δήλεσι, με τον Γιάννη Καραμπά προπονητή είχε σχεδιάσει και προγραμματίσει την ομάδα με μοναδική βλέψη την είσοδο στην α” κατηγορία ακόμα και όταν δεν ήξερε αν θα παίξει ή δεν θα παίξει μπαράζ.
Αυτή λοιπόν η εμφανής διαφορά αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με το Δήλεσι να φθάνει σχετικά άνετα στη νίκη με 3-0 επό του Πανγεωργικού και να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για την α” κατηγορία Βοιωτίας.
Η ομάδα του Γιάνη Καραμπά ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και έφθασε δίκαια στην τελική επικράτηση επιβάλλοντας είδικα τον δικό της ρυθμό ειδικά στο α” μέρος όπου πέτυχε δυο γκολ ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα.
Η ομάδα του Χρήστου Νταλιάνη στάθηκε αξιοπρεπώς μέσα στο γήπεδο και μάλιστα στο β” ημίχρονο έδειξε οτι και δυνάμεις έχει αλλά και έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στην β΄κατηγορία και να κερδίσει αυτό που έχασε πέρυσι.
Φάσεις & Γκολ

2"Ο Ντούλε έβγαλε μόνο σε καλή θέση τον Παπαστάμο αλλά το πλασέ που έκανε ο φορ και αρχηγός του Δηλεσίου πέρασε μόλις άουτ.

7" Ο Ζαφειρόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Κώστας Παπαστάμος από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβαλαγιού γράφοντας το 1-0.

11" Ο Καβαλαγιός με ωραία προσπάθεια απέκρουσε από κοντά το σουτ του Ζαφεορόπουλου.
21" Ο Μπασούκος με εύστοχο κτύπημα (φώτο αριστερά) πέναλτι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασιάζει τε τέρματα της ομάδας του (2-0).

55" Ο Παπαχρήστος μπήκε μόνος από τα δεξιά και από πολύ κοντά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

61"Ο Παπαστάμος με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.


                                Με δυο γκολ ο εμπειρος Ανδρεας Παπασταμος οδηγησε το
                                Δηλεσι στην ανοδο !!!

Δήλεσι (Γιάννης Καραμπάς): Φαλαγγίτης, Κωφός, Πένεφ, Δημητρίου, Χρόνης, Παπαχρήστος (75* Ρούσσος), Ζαφειρόπουλος (88* Φρατζεσκάκης), Ντούλε, Παπαστάμος, Μπασούκος (85* Γιώτης Ι.), Χρήστου.
 Πανγεωργικός (Χρήστος Νταλιάνης): Καβαλαγιός, Αίσωπος, Φούφουλας (62* Κατσίμας Μ.), Νταλιάνης Δ. (74"Γούλας), Νταλιάνης Γ., Σαγιάννης, Κατσίμας Φ., Μαυροειδής, Αίσωπος Ι., Δημόπουλος, Πετράς.

                                    Ο εμπειρος τεχνικος Γιαννης Καραμπας οδηγει και παλι
                                    το Δηλεσι στο δρομο των επιτυχιων !!!!!

πηγη sterea-sports