Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ-ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ !!!!!!!!!


Νηνεμια στον Πας Ωρωπος μετα απο τις παραιτησεις και τις ανακοινωσεις περι εκλογων
τα μελη του Δ.Σ συμφωνησαν να παραμεινουν για ενα ακομα χρονο στην διοικηση του
Πας Ωρωπου  και βαζουν πλωρη για την πολυποθητη ανοδο οπως λενε σε ανακοινωση!!!
Χθες στα γραφεια του συλλογου ειχαμε ενα μεταγραφικο μπαραζ με ανακοινωσεις παικτων
και φωτο με την παρουσια του Προεδρου Στεφανου Ζαφειρη και Τασο Ντουρμα
Με την επιστροφη του Δημητρη Κατερινη ο 32χρονος αμυντικος και πρωην αρχηγος του Πας Ωρωπου "'γυρισε  σπιτι του " και θα βοηθησει την ομαδα του Πας στο νεο της ξεκινημα
που αγωνιζοταν σχεδον σε ολη την διαρκεια της καριερα τους, μετα απο ενα περασμα
στο γειτονικο Συκαμινο για 1,5 χρονο.

                              Επιστροφη του Δημητρη Κατερινη  στον Πας Ωρωπο

Ο Τριαντάφυλλος Δημητριάδης ήταν το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα.Ο Τριαντάφυλλος με επιτυχή παρουσία σε πολλές ομάδες -τελευταια παρουσια η ομαδα του Συκαμινου  θα βοηθησει με την σειρα την ομαδα του Ωρωπου  στην επιθεση !!!!

                               Τριανταφυλλος Δημητριαδης στον Πας  Ωρωπο


   Ο Γιωργος Τζιαχρηστας μετα απο 7 χρονια επεστρεψε στον Πας Ωρωπος ο εμπειρος
επιθετικος με παρουσια σε ομαδες της περιοχης μας,τελευταιος σταθμος η ομαδα του Συκαμινου θελει να βοηθησει την ομαδα απο την οποια ξεκινησε την καριερα του και συμμετειχε στην
Α Επσανα για πολλα χρονια.

Συμφωνα με ανακοινωση της διοικησης 

Με μπαράζ μεταγραφικής ενίσχυσης απάντησε η Διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπός,μετά την απόφαση των μελών της,να παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά στα ηνία της ομάδας.
Μια απόφαση που λήφθηκε με πολύ περίσκεψη και κάτω από την πίεση πρώτα και κύρια,των ίδιων των ποδοσφαιριστών της ομάδας,που έκαναν σαφή με πραγματικά συγκηνητικό τρόπο την θελησή τους να στηρίξουν και να στηριχτούν, από την παρούσα Διοίκηση και να διεκδικήσουν ακόμα πιο δυνατά φέτος, την πραγματοποίηση του στόχου που από κοινού έχουμε θέσει.
Έτσι λοιπόν απόψε ξεκίνησε ένα απίστευτο μεταγραφικό μπαράζ,που δείχνει πως η δημιουργία της μεγάλης ομάδας,των παιδιών του Ωρωπού,είναι πιο κοντά από ποτέ!


Στη συνέχεια ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Δημήτρης Αμπατζής ,Σταύρος Μήτρου και Παύλος Οικονομάκος.
Από τη Διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπός δηλώθηκε πως έρχονται ακόμα 5 μεταγραφικές κινήσεις,μεταξύ των οποίων 2-3 που θα προκαλέσουν πάταγο,όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο,αλλά σε ολόκληρο το Αθηναικό ποδόσφαιρο.
Επίσης στις αμέσως προσεχείς ημέρες,θα ανανεωθεί η συνεργασία των Γιάννη Γκλιάτη ,Γιάννη Νικολάου και Γιάννη Αποστολάκη,έτσι ώστε η ομάδα πάνοπλη να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο.