Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΝΟ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ



 Ανακοινωση  Πας  Ωρωπος


Όπως έχει γίνει κατανοητό σε όλους, η Διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπός έχει αποφασίσει φέτος να «παίξει» δυνατά σε όλους τους τομείς.
Πρώτα και κύρια βέβαια, στον τομέα της πραγματικής οργάνωσης και σύνθεσης μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής ομάδας, που θα ξεκινά και θα τελειώνει πιστή στις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθε, αλλά θα έχει και τη φιλοδοξία να διεκδικεί μέχρι τέλους ότι δικαιούται.
Και στη συνέχεια στην στελέχωση της ομάδας, από παιδιά της περιοχής που στην πλειοψηφία τους να προέρχονται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.
Έτσι λοιπόν και στην επιλογή του couch αυτής της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να κινηθούμε πέρα από τις παραπάνω βασικές αρχές.
Η Διοίκηση κατέληξε και επέλεξε γιαυτή τη νευραλγική θέση, ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του σωματείου.

Ο Σωτήρης Βίνο θα είναι ο Προπονητής της ομάδας  για φέτος.
Ο Σωτήρης είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α είναι 27 χρονών  και είναι κάτοχος του πτυχίου ΟΥΕΦΑ Α(Από τους  μικρότερους κάτοχός του στην Ελλάδα).
Έχει διατελέσει τα προηγούμενα χρόνια Γυμναστής και Βοηθός Προπονητή, στις ομάδες του ΠΑΣ Ωρωπός, της Πεύκης και του Ολυμπιακού Λιοσίων. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία στις Ακαδημίες Συκαμίνου και Αυλώνα!
Ο Σωτήρης αγαπά το ποδόσφαιρο και τις αρχές του, έχει γνώσεις και αποφασιστικότητα, δουλεύει με σύστημα και οργάνωση, και είναι σε θέση να δώσει τη δυναμική και την αίγλη που απαιτείται, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τη φετινή χρονιά τους υψηλούς στόχους της!
Καλή επιτυχία λοιπόν στο Σωτήρη Βίνο και ας είναι η εφετινή χρονιά, χρονιά καταξίωσης και επιτυχιών και γιαυτόν , αλλά και για τον ΠΑΣ!