Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-1

                                                Φωτο απο το σημερινό  αγώνα

Η υπεροχή των Καλυβίων στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα δεν ήταν αρκετή για να προσφέρει την νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν ακόμη και με 3-0! Η συνέχεια όμως ανήκε στο δυναμικό Καπανδρίτι, που προηγήθηκε 1-0 με εντυπωσιακό γωνιακό σουτ εκτός περιοχής του Ν. Μελιρά στο 27’. Το 1-1 πέτυχε στο 38’ ο Γκίνης, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ.
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά το Καπανδρίτι επιχειρούσε τακτικές κι επικίνδυνες αντεπιθέσεις… Ο Δ. Οικονομίδης απεβλήθη στο 60’ γιατί χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης (!) αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Πάντως, ο Γκίνης στο 70’ με ευθύβολο σουτ (ελάχιστα άουτ) και ο Τσομπανάκης στο 76’ με παράλληλη προς το τέρμα σέντρα, που πέρασε ανεκμετάλλευτη, ανησύχησαν τον τερματοφύλακα Μπαχούμα, ο οποίος έκανε κι αυτός 1-2 καλές επεμβάσεις, κρατώντας την εστία του στο β’ 45λεπτο απαραβίαστη.
Στις αντεπιθέσεις του το Καπανδρίτι μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι, όπως έγινε στο 88’, όταν ο νεαρός Βλάχος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαϊωάννου αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έσωσε το τέρμα του και την ομάδα του από την ήττα!   
Πρώτο δείγμα θετικό για το μαχητικό Καπανδρίτι  και την ομάδα του Τασου Μπαλτα 
το ισοπαλο αποτέλεσμα σε μια δυσκολη εδρα,και στις λεπτομερειες ειχε την ευκαιρια
να αποδρασει με την νικη. Επομενο παιχνιδι εντος εδρας την Τεταρτη στις 17.00
με αντιπαλο τον Σαρωνικο στην εμβολιμη αγωνιστικη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Σπυρόπουλου, Β. Τζαφόλια.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Δέδες, Λ. Καραγιάννης, Ε. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Χάλαρης (46’ Σερμπενιάδης), Κώνστας (47’ Αριστόπουλος), Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Θ. Τσομπανάκης (72’ Κοτλίδας).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Ν. Μελιράς (85’ Μαντάς), Πρόφκας (88’ Βλάχος), Λαμπρόπουλος, Σινγκ, Σωτήρχος, Σδράλιας (56’ Μπουλέκος).