Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ -ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-0



Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ωρωπός νίκησε στο γήπεδό του τον Παμπαιανικό με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η σιγουριά των γηπεδούχων και τα λάθη των φιλοξενουμένων απέφεραν δύο τέρματα στο α’ ημίχρονο υπέρ του Ωρωπού, με ισάριθμες κεφαλιές του προωθημένου σέντερ-μπακ Γκλιάτη, στο 12’ και στο 37’ απο στημενες φασεις. Ενδιάμεσα οι επιθετικοί των φιλοξενουμένων έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα τουλάχιστον γκολ αλλά οι τελικές τους προσπάθειες δεν είχαν …τυχη!
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (46’) ήλθε και το 3-0 από προσπάθεια του ποιοτικού Θάνου ενώ αμέσως απεβλήθη ο Φιλλής για πρόσκαιρη συμπλοκή με τον Κρητικό, που είδε κίτρινη κάρτα. Απ’ εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις ή αλλαγή του σκορ.
Πρωτος ο Πας  Ωρωπος στην κορυφη της  βαθμολογιας συνεχιζει απροσπελαστος με το εντυπωσιακο  συντελεστη  τερματων 20-3  σε  εξι παιχνιδια !!!!!!
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Γκούβας, Πειρασμάκης.

ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι (64’ Κανατάς), Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Φιλλής, Στ. Μήτρου, Κρομμύδας (48’ Μηλακώτης), Θάνος, Δημητριάδης (77’ Ευφραιμίδης).



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός (75’ Φούκι), Χατζής, Στόλης, Παπανίκου, Οικονομίδης, Λόκου (31’ Νούσης), Δημητρούλας, Λαγός, Στασινούλιας (59’ Παρθένης), Μυρτάι.