Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!!

Ανακοινωση  μας απεστειλε  ο Α.Ο Αφιδναικος  για τα  τελευταια γεγονοτα και θελει να παρει θεση και επισης να προστετεψει το σωματειο των Αφιδνων απο καθε κακοβουλο οπως υποστηριζει  !!!Ακολουθει η ανακοινωση 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Αφιδναϊκου αισθάνεται την ανάγκη ,προκειμένου να προστατέψει τον ιστορικό σύλλογο αλλά και τους ποδοσφαιριστές του, να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Εδώ και πολλά χρόνια , ο Α.Ο Αφιδναϊκος συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Eνωσης σεβόμενος τους θεσμούς και τους κανόνες της .
Είμαστε , σήμερα όμως , στην δυσάρεστη θέση να αναθεωρήσουμε την στάση μας , όχι επειδή υπάρχει κάτι μεμπτό από μέρους της Ένωσης αλλά όσων θέλουν να εκμεταλλευτούν τα δρώμενα στην Ένωση για ίδιον  όφελος και για όφελος των ΦΙΛΩΝ τους.
Θεωρούμε ότι , άνθρωποι εντός και εκτός Ενώσεως θίγουν τα συμφέροντα του σωματείου μας  στοχοποιόντας τα τελευταία χρόνια αλλά και στη φετινή σαιζόν την ομάδα μας αλλά και συγκεκριμένους παίκτες της .
<<άργησε να αρχίσει προετοιμασία ο Αφιδναϊκος …>>, << δίκαια έχασε ο Αφιδναϊκος …..>>, << καλύτερος ο αντίπαλος του Αφιδναϊκου…>>, << φταίει το μπακ του Αφιδναϊκου που δημιουργήθηκε ένταση…..>>,<< φταίει ο τερματοφύλακας του Αφιδναϊκου….>> και άλλα πολλά.
Ακόμη και στην φετινή αγωνιστική σαιζόν ,  ο δήθεν δημοσιογράφος και πρωτόλειος υπερασπιστής του Αφιδναϊκου , αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα της ομάδας μας  λέγοντας ότι πρωταγωνίστησε στα επεισόδια  στον αγώνα με την Άνοιξη. Ακόμη  μια φορά γίνεται προσπάθεια στοχοποιησης από κάποιους….
Το Δ.Σ στηρίζει τον τερματοφύλακα του και όλους τους ποδοσφαιριστές του,  αφού έχει επιλέξει να τους εντάξει στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του,  και αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια που όλα αυτά τα παιδιά φορούν την φανέλα του συλλόγου.
Ένας σώφρον άνθρωπος που ασχολείται εθελοντικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά προσπαθεί να τα διορθώσει ,να τα εξαλείψει ,να τα αλλάξει. Είμαστε ένα σωματείο που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο  πράγμα που αποδεικνύεται από την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Ό,τι αφορά το σωματείο εσωτερικά είναι οικογενειακή υπόθεση και  δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ασχολείται.
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τους αντιπάλους μας εντός των αγωνιστικών χώρων , αλλά επ΄ ουδενί δεν είχαμε φανταστεί ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και << αγνούς ενδιαφερομένους>> εκτός γηπέδων.
Οι καλοπροαίρετοι ασχολούντες ,  αμισθί και χωρίς ιδιοτέλεια , ας ασχοληθούν με κάτι άλλο και όχι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψυχές και μέλη  των τοπικών μας κοινωνιών και όχι να εξυπηρετούμε σκοτεινά συμφέροντα…..
Ενημερώνουμε όλους τους υπεύθυνους / διοργανωτές του πρωταθλήματος μας ,  ότι ο Σύλλογος Α.Ο Αφιδναϊκος δεν θα παραμείνει άπραγος και απαθής σε συμπεριφορές που αδικούν και θίγουν το συμφέρον του σωματείου.
Τον κόπο και τον ιδρώτα όσων συμμετέχουν σε αυτή την συλλογική προσπάθεια δεν θα τον χαρίσουμε σε κανέναν εντεταλμένο υπάλληλο.
Κύριοι , οι ομάδες της Βορειοανατολικής Αττικής δεν είναι οι φτωχοί συγγενείς της Ένωσης .
Παρακαλούμε για την άμεση λήψη μέτρων , προκειμένου να προστατεύσετε τα συμφέροντα της ίδιας της ένωσης.
Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο μέσον προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα ενός ιστορικού συλλόγου ,  όπως ο Α.Ο Αφιδναϊκος .





                                                                Για το Δ.Σ,

                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ