Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ !!!!







Μια αποκλειστική δήλωση έκανε σήμερα στο Enimerosi 360 ο Πρόεδρος του Πας Ωρωπός Ζαφείρης Στέφανος, λίγο πριν το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με την Δόξα Αγίας Aννας.


Συγκεκριμένα απαντώντας στο δικό μας ερώτημα, αν τελικά ο ΠΑΣ σκοπεύει στην άνοδο, απάντησε:



"Από το ξεκίνημα της περιόδου, στόχος και σκοπός μας, ήταν να χτίσουμε μια νεανική ομάδα, με ποδοσφαιριστές αποκλειστικά από τις περιοχές του Δήμου μας και με έμφαση στα παιδιά που προέρχόνται από τις Ακαδημίες μας. Για αυτό άλλωστε το λόγο επιλέξαμε στο πόστο του προπονητή, ένα δικό μας παιδί τον Σωτήρη Βίνο, παιδί με επίπεδο γνώσεων πολύ πάνω από το μέσο όρο των ερασιτεχνικών Κατηγοριών. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε και έτσι σχεδιάσαμε με τον προπονητή μας, την πορεία της χρονιάς.


Το εκπληκτικό ξεκίνημα, που έχει κάνει τους πάντες να θέλουν να δουν την ομάδα μας, είναι αλήθεια πως έχει αρχίσει να δημιουργεί και σε μας, αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του Ωρωπού προσδοκίες, που πάνε λίγο παραπάνω, από τον αρχικό σχεδιασμό.


Ταπεινά, με πλάνο, με συνέπεια, με πειθαρχεία, έχουμε αποφασίσει, Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι, σαν έναν μικρό τελικό.


Έτσι θα το παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε «ταμείο»!


Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως μια ενδεχόμενη άνοδος του ΠΑΣ, θα προκαλέσει μια ποδοσφαιρική «Ανάσταση» για το Δήμο μας και πιστεύω πως θα αποτελέσει την αφετηρία για διεργασίες, που πιθανόν θα οδηγήσουν στη δημιουργία μιας ομάδας, με επίπεδο που δικαιούται η περιοχή μας!


Κλείνοντας θα καλέσω για άλλη μια φορά το φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, να σταθεί δίπλα στα παιδιά της ομάδας μας και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί την προσπάθεια μας!"



Πηγη enimerosi360.gr