Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 56-43 !!!

  Μεγάλη νίκη σημείωσαν απόψε οι άνδρες του Γ.Σ. Ωρωπού, για τον Γ' όμιλο της Δ΄ΕΣΚΑ. Πιό συγκεκριμένα, η ομάδα μας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις και πήρε δίκαια το παιχνίδι με σκορ 56-43.


   Ο Γυμναστικός ήταν καλύτερος από την αντίπαλη ομάδα κυρίως αμυντικά αλλά και επιθετικά, αφού ήταν πιο εύστοχος και ανάγκασε τους Περιστεριώτες να υποπέσουν σε αρκετά λάθη. Με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα του τετάρτου δεκαλέπτου  που χάθηκε λίγο η συνοχή, οι παίκτες του Τάσου Διαγγελάκη είχαν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του ματς και διατηρόντας το προβάδισμα στο σκορ, έφτασαν με ασφάλεια στη νίκη.


   Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος, όλο και περισσότεροι είναι οι φίλαθλοι που δίνουν το παρών στο κλειστό των Παλατίων προκειμένου να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα μας. 'Ετσι και απόψε, η εξέδρα βοήθησε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο την προσπάθεια του Γυμναστικού.

Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ: Μαράσι (3 π.), Κωτσόπουλος (8 π.), Κρεμμύδας (20 π.), Χατζηγιαννάκης (12 π.), Τσαρουχάς, Χουστρουλάκης (1 π.), Συγγρός, Κούρτης, Λάμπρου (2 π.), Καφτάνης (8 π.), Αγγελής (2 π.)

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 35-25, 50-32, 56-43