Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-1




Με καλή απόδοση αλλά αναποτελεσματικός ο Ωρωπός, κατάφερε στο 85’ να πετύχει γκολ και να νικήσει τον σκληροτράχηλο Σαρωνικό με 2-1. Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο και γηπεδουχοι
εχασαν μεγαλες ευκαιριες για να "καθαρισουν" απο νωρις το ματς.
Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Παπαγεωργίου, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Καραλής (1-0). Η ομάδα του Σωτήρη Βίνο στάθηκε άτυχη σε 3 περιπτώσεις, που η μπάλλα κτύπησε στα αντίπαλα δοκάρια, με τους Παπαγεωργίου και Κρομμύδα στο πρώτο ημίχρονο και τον Γκλιάτη στο δεύτερο!
Στο 55’ ο Σαρωνικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Γεσιλάι. Παρ’ ότι με παίκτη λιγότερο, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 70’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου (1-1)!
Ακολούθησε πίεση του Ωρωπού, αρκετές καλές χαμένες ευκαιρίες, δημιουργία άγχους αλλά και χαρά για την λύση που έδωσε στο 85’ ο έμπειρος Κωστας Φιλλής εβγαλε τα "καστανα απο την φωτια " και διαμόρφωσε τελικό 2-1 και το αφιέρωσε στην νεογέννητη κόρη του !!!.
Επομενο ματς με τον Παμπαινικο μεγάλης βαθμολογικής σημασίας απέναντι στον τεταρτο 
Παμπαιανικο που ερχεται απο σερι νικών.

ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς (55’ Μήτρου), Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Βολιώτης (63’ Φιλλής), Κρομμύδας (75’ Ευφραιμίδης), Αμπάζι, Μπάνας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης (25’ Πάτσιος), Τσόρακας, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Γεσιλάι, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Πανταζής (61’ Τσαούσι).