Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ




Θύελλα και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου θα συναντηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, στις 18 Μαρτίου μάλλον στο γήπεδο Βάρης.
Η Θύελλα ήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στον β’ ημιτελικό (α’ αγώνας 1-0) ενώ ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επικράτησε με 3-2 του Κορωπίου (α’ αγώνας 2-0).
Ο περυσινός πρωταθλητής και κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, εξασφάλισε την πρόκρισή του και στον εφετινό τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου, με δεύτερη θριαμβευτική νίκη (σκορ 3-2) επί του ισχυρού Α.Ο. Κορωπίου. Ήταν ένας αγώνας που διαφήμισε το ποδόσφαιρο! Οι γηπεδούχοι επικράτησαν καθαρά στον αγωνιστικό χώρο και αφού προηγήθηκαν με 3-0, χρησιμοποίησαν και παίκτες που δεν είχαν πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με αριστερό βολέ του Βιδάλη, ο οποίος έχει μεταβληθεί από κεντρικό αμυντικό σε σκόρερ της ομάδας! Στο 50’ ο νεαρός Μπαλωμένος πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια (2-0). Στο 69' ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Κώστας Τσεβάς σημείωσε το 3-0 δίνοντας μεγάλη διάσταση στο σκορ και σιγουρεύοντας την νίκη και πρόκριση της ομάδας του.
Το Κορωπί προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στο 73’ με προβολή από κοντά του Σπηλιόπουλου, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι 20’ λεπτά νωρίτερα (3-1). Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 82' με κεφαλιά ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ.
Διαιτητές: Μανιώτης – Πανούτσος, Γκόντα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός (66' Μπακοδήμος), Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια (46' Ζυγούρης), Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης (58' Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Νούρια (56' Ερτσίου), Αλεξίου (50' Σπηλιόπουλος), Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Πλάτανος (50' Ρεντζής).


Εμφανώς ευχαριστημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Καρπούζας, τόνισε σχετικά με την πρόκριση: «Εκείνο που μετράει είναι η πρόκριση και πλέον πάμε να διεκδικήσουμε την κούπα, απέναντι στην Θύελλα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και σε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα του Αγίου Στεφάνου. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά, πετύχαμε τρία γκολ, ενώ στην επανάληψη χαμηλώσαμε ρυθμούς δώσαμε χρόνο και σε κάποια νεαρά παιδιά και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε 3-2. Όλα πήγαν καλά, πλέον κοιτάμε την συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον τελικό».