Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑ -ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 0-1 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

                             
Νίκη για τον Πας Ωρωπός σημερα στην εμβόλιμη αγωνιστική απέναντι στην Αρτεμις
Λουτσα στα Σπατα ,με 0-1 το τερμα της συναντησης το πετυχε ο Σταυρος Μητρου στο 75".
Με την νίκη αυτη ο Πας Ωρωπος ειναι στην τριτη θεση επτα βαθμους απο την δευτερη
προνομιουχο θεση και τον Αρη Βουλας ,με τις δυο ομαδες να εχουν την μεταξυ τους
αναμετρηση μετα τις Εορτες του Πάσχα την Κυριακη του Θωμά.Στο πρώτο ημίχρονο η Άρτεμις είχε δύσκολο σουτ του Τζούτζι, που απέκρουσε με εκπληκτική ετοιμότητα ο Νικολάου ενώ στο 30’ ο Ωρωπός έφθασε πολύ κοντά στο γκολ, με σουτ του Κρομμύδα που κόπηκε από αμυντικούς και τον Καρυστινό, ενώ δεύτερο σουτ του Κανάτα «σταμάτησε» καθαρά σε χέρι αμυνομένου αλλά ο διαιτητής που είδε την παράβαση δεν θεώρησε ότι ήταν πέναλτυ και στην συνέχεια ο Διαμάντης έδιωξε την μπάλλα πάνω από την γραμμή τέρματος!
Νέο σουτ από καλή θέση του Τζούτζι απέκρουσε ο Νικολάου στο 35’ σώζοντας την εστία του και στο 52’ ο Τσουκαλάς βρέθηκε απέναντι στον Νικολάου αλλά σούταρε άουτ, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία.
Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και στο 54’ ο Κρομμύδας έπιασε σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Καρυστινός και στο 55’ νέο σουτ του Κρομμύδα απέκρουσε πάλι εκπληκτικά ο Καρυστινός σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, βρέθηκε αμαρκάριστος κι έκανε σουτ ο Φιλλής, λίγο έξω από τα γκολπόστ των γηπεδούχων.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 70’ με κεφαλιά ο Μήτρου, μετά από κτύπημα φάουλ του Παπαγεωργίου (0-1).
Η Άρτεμις προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καζάλα στο 85’. Επίσης, οι παίκτες και οι φίλοι της Αρτέμιδος, ζήτησαν πέναλτυ στο 88' (για χέρι του Γκλιάτη σε σουτ του Διαμάντη) αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν …συγκινήθηκε!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης (59' Γεωργίου), Καζάλας, Διαμάντης, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής, Καρόκης (80' Βετουλαδίτης), Τσουκαλάς, Φυτιλής.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Μήτρου, Κρομμύδας (90' Κατσίκας), Φιλλής (64' Οικονομάκος), Ευφραιμίδης (76' Σ. Κολοβός).

*Στην προσωπικη του σελιδα στα social media ο Προεδρος του Πας Ωρωπου Στεφανος 
Ζαφειρης, εγραψε για τον χθεσινο αγώνα στα οποια παράπονα υπήρξαν απο την ομαδα
της Αρτεμις Λουτσα..

"Επειδή κατά την αποχώρηση μας από το γήπεδο των Σπατών,μετά την λήξη του αγώνα,ο προπονητής της Άρτεμις,άφησε υπονοούμενα για το αποτέλεσμα του αγώνα ,καθώς και για μεροληπτική αντιμετώπιση από μέρους μας,απέναντι σε κάποιες ομάδες,θα ήθελα να πω,πως η δικιά μας ομάδα,έχει μάθει να παίζει μόνο μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού,
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,θα "χτυπήσουμε" 'όλα τα παιχνίδια,με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη και δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν,όχι γιατί έχουμε κακία,αλλά γιατί οτιδήποτε άλλο θα ήταν σφόδρα αντίθετο,με τα όσα πιστεύουμε και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τα τελευταία τρία χρόνια που βρισκόμαστε στα ηνία του ΠΑΣ.
Απόδειξη που αποστομώνει τον καθένα κακοπροαίρετο,είναι το ότι,πριν 3 αγωνιστικές, κερδίσαμε εκτός έδρας την ομάδα της Άνοιξης,παρότι είναι γνωστή η αγάπη και η ιδιαίτερη σχέση που έχω με αυτή την ομάδα.
Ας μην αφήνουμε λοιπόν υπονοούμενα,και ας βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ανθίσει,όπως του πρέπει και του αξίζε"

                              O σκορερ  Σταυρος Μητρου  που χαρισε την νικη στην ομαδα του Ωρωπου
                                 με τον Προεδρο  Στεφανο  Ζαφειρη.