Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ -ΙΑΛΥΣΟΣ 1-1



Με τον Φάνη Κατσιούλη - φύλακα άγγελο της εστίας - να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση, η Θύελλα του Πέτρου Τσιγκούλη κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο κυριακάτικο (17/5) παιχνίδι με τον Ιάλυσο σ' αυτή την 3η αγωνιστική του 11ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Το τελικό 1-1 στην Ραφήνα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, με τους νησιώτες να ανοίγουν το σκορ αλλά τους Λιγνιτωρύχους να επιστρέφουν στην επανάληψη και να ισοφαρίζουν με τον Χαρακτίδη ο οποίος για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός. Αναμφίβολα βέβαια MVP ήταν ο Κατσιούλης ο οποίος στο 80' έπιασε το πέναλτι του Σταύλα και διατήρησε το 1-1. Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως για την ώρα ο Ιάλυσος έχει το πάνω χέρι αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ακριβώς στα μέσα της... διαδρομής.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ιάλυσο να μπαίνει πολύ δυνατά, να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να έχει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας ενώ η Θύελλα ήταν νοθρή και έμοιαζε ασύνδετη αφού το κέντρο έμοιαζε αποκομένο από της άλλες γραμμές. Οι παίκτες της ομάδας της Ρόδου έφταναν εύκολα στην περιοχή του Κατσιούλη και όποτε είχαν την ευκαιρία δοκίμαζαν τα πόδια τους με τα σουτ να σταματάνε στον τερματοφύλακα των “λιγνιτορύχων” ή να καταλήγουν άουτ. Σιγά σιγά η Θύελλα προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και στο 21'να κάνει την πρώτη της ευκαιρία με ένα σουτ του Αθανασόπουλου που κατέληξε λίγο άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο όμως είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Ιάλυσος που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με ένα άπιαστο σουτ του Σταύλα έξω από την περιοχή που βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κατσιούλη και αναπαύτηκε στα δίχτυα, κάνοντας το σκορ 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Θύελλα ανέβασε στροφές και πίεσε πολύ τον Ιάλυσο ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτή την πίεση και στο 68´ ο Χαρακτίδης από εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στο 1-1 και έδωσε "φτερά" στα πόδια των συμπαικτών του. Η ομάδα του Τσιγκούλη έπαιζε σαφώς καλύτερα και κυνηγούσε το τέρμα που θα της δώσει την νίκη, όμως ο Ιάλυσος κατάφερε και έκανε ένα ξέσπασμα με απανωτές φάσεις όμως εκεί μίλησε η μεγάλη ποιότητα του Φάνη Κατσιούλη ο οποίος στο 80' έβγαλε εξαιρετικά σε κόρνερ ένα πολύ καλό σουτ το οποίο πήγαινε κατευθείαν μέσα. Στην εκτέλεση του κόρνερ όμως ο Σερέτης χτύπησε την μπάλα με τον χέρι και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα της μεγάλης περιοχής. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Σταύλας πήρε την μπάλα και εκτέλεσε το πέναλτι με τον Κατσιούλη να τον "ψαρεύει" και να διώχνει την μπάλα από την περιοχή του.


Θύελλα Ραφήνας : Κατσιούλης, Μπαξεβάνης(64'Δυμοσπύρος), Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλης(81'Μαργιέτης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος(64'Προδρόμου)


Γ.Α.Σ. Ιάλυσος : Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας (87’ Μαλλιάκας), Σπάρταλης (72’ Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Μαθιός (85’ Χειμωνέττος).

Πηγη http://pamebala.gr/