Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ !!!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Mε μια ποδοσφαιρική γιορτή έκλεισε η χρονιά για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα την Κυριακή 21/06/2015 στο γήπεδο του ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ γονείς και αθλητές πήραν μέρος σε μία γιορτή για το τέλος της αθλητικής χρονιάς. Συγκεκριμένα έγιναν εργομετρικά τέστ (τα δεύτερα μέσα στην χρονιά) ,φιλικοί αγώνες μεταξύ των γονιών και των μικρών ποδοσφαιριστών στην κατηγορία Juniors – Projuniors, φιλικός αγώνας στα αστεράκια καθώς και φιλικός αγώνας στους Παμπαίδες και Παίδες. Μετά το τέλος των αγώνων προσφέρθηκε σε όλους μικρούς και μεγάλους παγωτό, αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα.
Ευχαριστούμε τους προπονητές των τμημάτων ακαδημιών για την οργάνωση και διεξαγωγή της γιορτής.
Μπάλτα Αναστάσιο (προπονητή Αντρικής Ομάδας)
Μέξη Δημήτριο (προπονητή Παίδων – Παμπαίδων)
Τσαλίδη Σπύρο (προπονητή Juniors)
Σίνα Δημήτριο (προπονητή Projuniors – Αστεράκια)


Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο ¨Φούρνος με ξύλα Βλάχος¨ στο Καπανδρίτι του Κώστα Βλάχου για τα δωρεάν εδέσματα που μας πρόσφερε καθώς και επίσης και την εταιρία KON-ROL για την δωρεάν διάθεση των παγωτών.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς που παρευρέθηκαν στην γιορτή και συμμετείχαν είτε με το χειροκρότημά τους είτε με την συμμετοχή τους στους φιλικούς αγώνες και δίνουμε σε όλους ραντεβού τον Σεπτέμβριο για το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς 2015 – 2016.
Καλό καλοκαίρι σε όλους