Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 0-2

                           O Δημητριαδης με το Νο8  ανοιξε λογαριασμο και εδωσε την νικη
                           στον Αφιδναικο






Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αφιδναϊκός, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 0-2 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Δημήτρη Πάντου στάθηκε εξαιρετικά, έπαιξε έξυπνα και με πλάνο, αναγκάζοντας τον δυνατό τοπικό Αχιλλέα στην πρώτη του ήττα (μετρούσε δύο νίκες στο ξεκίνημα). Όλα κρίθηκαν στο φινάλε, εκεί όπου ανέλαβε δράση ο MVP της αναμέτρησης Τριαντάφυλλος Δημητριάδης.
Ο νεοαποκτηθείς άσος ανοιξε λογαρισμο  με γκολ στο75' με ιδανικό πλασέ αξιοποιώντας τρομερή κάθετη πάσα του Ιορδάνη Τσαβδαρίδη, ο οποίος επίσης έκανε σπουδαίο ματς. Το 0-2 πέτυχε και πάλι ο Δημητριάδης με σουτ -λομπα  μετά από μακρινή μπαλιά του Δήμα.
Από τον Αφιδναϊκό πρέπει να σημειώσουμε πως δεν υστέρησε κανένας, ωστόσο να σταθούμε στις εντυπωσιακές επεμβάσεις (για ακόμα ένα ματς) του γκολκίπερ Μορφονιού, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές.



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Αγγελόπουλος, Λάσκαρης (49' Αναπλιώτης), Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Τσαναχτσίδης, Καρβούνης (72' Μιχαλόπουλος), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Σάλαρι (56' Λυμπερόπουλος).

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Δήμας (89' Σταματέλος), Αλί, Νίχας, Νικολάου, Ζουβερέλης, Κλίσι (71' Γάγγας), Δημητριάδης, Τσαβδαρίδης, Καμηλάκης, Μίχας (87' Κούτσουκος).