Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-4




Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στον Κάλαμο, όπου ο Παλλαυρεωτικός επικράτησε στο τέλος του γηπεδούχου Αμφιάραου με 4-1. Η αναμέτρηση είχε ένταση, πάθος, γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να τους αδικεί η έκταση του τελικού
σκορ για αλλη μια φορα ο Αμφιαραος ηταν μαχητικός. Σε ενα παιχνίδι που κρίθηκε
στο τελευταίο δεκάλεπτο ,με τους γηπεδούχους να εχουν έντονα παράπονα
απο την διαιτησία του αγώνα   αφου αποδείχθηκε καθοριστική η αποβολή του Μαγγινα  .
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 15' με σουτ του Καμπέρι (0-1). Ο Αμφιάραος αντέδρασε και ισοφάρισε στο 44' με κεφαλιά ο Κουρούπας, μετά από κτύπημα φάουλ (1-1).
Ο Παλλαυρεωτικός ξαναπροηγήθηκε στο 48' όταν ο Δρούγκας, με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Σκούρτη. Το 3-1 πέτυχε στο 85’ ο Χρήστου με πλασέ, αφού είχε προηγηθεί συνδυασμός με τον Δρούγκα.
Λίγο νωρίτερα (84’) ο Αμφιάραος είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαγγίνα. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Δρούγκας, πάλι με σουτ.
*Στον  αγωνα έπαιξαν για πρώτη φορά τα δυο νεα αποκτήματα του Αμφιαραου Οικονομιδης
-Ελευθεριαδης που περσι είχαν αγωνιστεί για τα χρώματα του Αυλωνα.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Βασιλάκης, Στάσης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Σ. Ράπτης): Βιταλιώτης, Νικολάου, Τζαβέλας (34' Αντωνόπουλος), Μαγγίνας, Οικονομίδης, Γιάν. Ράπτης (34' Ελευθεριάδης), Ν. Ράπτης, Ρόντος, Κουρούπας, Μίχας, Μαργιέτας (65' Σ. Ράπτης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δρογώσης): Σκούρτης, Καυκιάς, Σπυρόπουλος (46' Σαμπατάκης), Σουλιώτης, Ι. Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρήστου (86' Καρέλης), Καμπέρι, Νικολαΐδης