Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ





Αναλυτικά η ανακοίνωση:




«Ο κ. Αποστολίδης για άλλη μια φορά ψεύδεται με όσα υποστηρίζει. Αγνοεί επιδεικτικά την θέληση 35 σωματείων-μελών και δεν προχωρεί άμεσα σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με δηλώσεις προκλητικού ύφους, του στυλ “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.



Η μη εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης αποδεικνύεται καθημερινά με τους λάθος ορισμούς και αντικαταστάσεις των διαιτητών, με τις επικίνδυνες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής και την διάλυση των Προεθνικών ομάδων…



Το ύφος και το ήθος του κ. Αποστολίδη, όπως κι εκείνων που τον ακολουθούν, προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη των προέδρων, των συμβούλων των Δ.Σ. και όλων των παραγόντων των σωματείων-μελών, με την μη τήρηση του καταστατικού της Ένωσης και των κανονισμών της ΕΠΟ.



Έχει γίνει πλέον σαφές ότι η συγκεκριμένη παρέα παραγόντων που εξασκεί διοίκηση στην Ένωση, δεν τυγχάνει σχεδόν καμίας εμπιστοσύνης.



Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων-μελών της ΕΠΣΑΝΑ, επιθυμεί άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογές. Ώστε να αποκτήσει η Ένωση ανανεωμένη διοίκηση και εύρυθμη λειτουργικότητα».



Το μέλος του Δ.Σ.



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ