Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟ???



Αναδημοσιευουμε την ανάρτηση απο τον pameballa που ο πρωην Προεδρος της ομάδας του Πας Ωρωπου  Στεφανος Ζαφειρης εκφράζει το ενδιαφέρον μαζί με μια ομαδα παραγόντων για την ανάληψη της διοίκησης.
Αναλυτικά


Σοβαρές διοικητικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες στον ΠΑΣ Ωρωπό! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, μεγάλη ομάδα ανθρώπων, στην οποία συμμετέχουν πρώην Προέδροι, πρώην πετυχημένοι παράγοντες, αλλά και νέοι επιχειρηματίες με υψηλό οικονομικό επίπεδο, ενδιαφέρονται να «μπουν» στους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ισχυρό διοικητικό σχήμα, έχοντας κάνει σοβαρή προεργασία, εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει επίσημη -και πλήρως τεκμηριωμένη- πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοικητική ομάδα είναι οι πρώην Προέδροι Βελαετης και Ζαφείρης, οι πρώην παράγοντες Δαβρης Αδαμάντιος, Μακρής Δημήτριος, ο γνωστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου Λάμπρος Κασάπογλου, ο επιχειρηματίας Νικολάου Χρήστος, ο επιχειρηματίας Κιούσης Δημήτρης και πολλά άλλα ονόματα που πραγματικά θα αποτελέσουν έκπληξή για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής του Ωρωπού.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον πρώην Προέδρο του Ωρωπού Στέφανο Ζαφείρη, ο οποίοςαρχικά μας επιβεβαίωσε την είδηση και αφού μας τόνισε πώς δεν θα είναι επικεφαλής, αλλά ένας μεταξύ ίσων, μας διαβεβαίωσε πως η δυναμική της διοικητικής αυτής ομάδας είναι τόσο μεγάλη, που οι στόχοι του ΠΑΣ που δεν θα είναι άλλοι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Μάλιστα, ο κ. Ζαφείρης μίλησε για αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες με συμμετοχή των παιδιών, όχι μόνο σε αθλητικά δρώμενα, αλλά και σε πολιτιστικά - κοινωνικά. Παράλληλα μας τόνισε πως επιθυμία τους είναι, όποιο μέλος της νυν διοίκησης επιθυμεί να παραμείνει, μπορεί να το κάνει ισότιμα και να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ο κ. Ζαφείρης κατέληξε, τονίζοντας πως οι επόμενες μέρες θα είναικαθοριστικές και θα αποδείξουν πως εννοεί ο καθένας την αγάπη του για την ομάδα.

ΠΗΓΗ pameballa

Να υπενθυμισουμε οτι αυτο το σχημα  εκτος τον πρωην Προεδρο Κυριο Βελαετη ηταν πολυ κοντα να αναλάβει την ομάδα το καλοκαιρι και να διαδεχτεί την διοίκηση στην οποια πρόεδρος ηταν ο Στεφανος Ζαφειρης.Ο οποίος στις αρχες της αγωνιστικής περιόδου αποχώρησε απο την ομάδα.
Η συμφωνία δεν προχώρησε και ανέλαβε την ομαδα ο Τασος Ντουρμας (ο οποιος ηταν αντιπρόεδρος) με τις γονεις των ακαδημιών αναμένονται εξελιξεις!!