Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ -ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!!!!!



Αυτη την ωρα πραγματοποιειτε η γενική συνελευση της Επσανα η οποια θα διεξάγει τις διαδικασιες για τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νεου διοικητικού συμβουλίου της Επσανα.
Δικαίωμα ψήφου  έχουν 56 σωματεία ενω αλλα τέσσερα σωματεία-  τα δυο ειναι απο την περιοχή μας - Αμφιαραος ,Μαυρος Αετος θα αποφασίσει η γενική συνέλευση αν εχουν δικαίωμα στην ψηφοφορια διοτι κατέθεσαν διπλά πληρεξούσια.
Επίσης,στην πρωινό διοικητικό συμβουλιο υπηρξαν αρκετες ακυρώσεις υποψηφιων αρα δεν κατεστει δυνατο η κατάρτιση ψηφοδελτίων και υπηρξε ενα ενιαιο ψηφοδελτιο !!!
Τα σωματεία-μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν πλέον από ένα ψηφοδέλτιο, τους 11 που θέλουν να διοικήσουν την Ένωση! Υποψήφιοι για τακτικά μέλη του Δ.Σ. είναι 24 άτομα, για αναπληρωματικοί είναι 18 υποψήφιοι και από 5 (τακτικοί και αναπληρωματικοί) είναι οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Απο την περιοχή μας υποψηφιοι  ως τακτικα μελη ειναι Κωστας Κοντουλας (Αυλων)  Τασος
ΜπερτοληςΑφιδναικος.Ως αναπληρωματικα μελη   Νικος Τζεβελεκος (Αυλων),Γιωργος Νικολαου (Αμφιαραος)Θανασης Μεντζαφος (Αφιδναικος).Για την εξελεκτικη επιτροπη ως τακτκα μελη και οι τρεις υποψηφιοι ειναι  απο την περιοχη μας  Λενα Κιουση (Αμφιαραος),Τασος Ντουρμας (Πας Ωρωπος) Ευαγγελος Λεμπουσης (Συκαμινο).Nα υπενθυμισουμε οτι ολοι οι εκπροσωποι την περιοχη μας ειναι της Ανανεωση -Επιτελους που ηγειτε του ψηφοδελτιου ο Δημητρης Γιαρενης.

Αυτη την ωρα πραγματοποιειτε η γενικη συνελευση το oropos-sports δινει το παρων στο holiday-in 
και θα εχει εγκαιρα το αποτελεσμα και την νεα διοικηση της Επσανα.
Πρόβλεψη για το αποτελεσμα θα τολμησουμε να κανουμε παροτι ολοι μιλανε για το απολυτο ντερμπι. Οι πληροφοριες μας και η εμπειρια μας απο εκλογες  μας δινουν την δυνατοτητα να προβλεψουμε οτι η παραταξη που θα επικρατήσει θα έχει μεγάλη διαφορά αρα σε καμια περίπτωση δεν θα μιλάμε για ντερμπι.Σε λιγες ωρες θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα.!!




* Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου, έχει ως εξής: