Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ "Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "




Αύριο τα σωματεία της Ανατολικής Αττικής στο ξενοδοχειο holiday in θα αποφασίσουν για την
επόμενη  ήμερα της ποδοσφαιρικής Ενωσης της Ανατολικης Αττικης.

Ως αναπληρωματικο μέλος στήριξα την διοίκηση της Επσανα και διετέλεσα μέλος επιτρόπων ,ομως δεν υπήρξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα υπήρξαν έντονες διαμάχες,. Κοντρες μεταξύ μελών της διοίκησης με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργια της Ενωσης με τις συνεχείς εναλλαγες διοικήσεων και ρόλων .

Πιστεύω οτι μοναδικό μέλημα της νεας διοίκησης,  θα πρεπει να   ειναι η συσπείρωση των σωματείων  και η στόχευση για καλύτερες ήμερες στο ποδόσφαιρο της Ανατολικης Αττικης. Μακριά απο προσωπικές φιλοδοξίες και να τοποθετήσουν στο κεντρο του "καρδου" τα σωματεία και την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης.

Οποιος και να ειναι ο νικητής των εκλογών είναι αναγκαίο να  δώσει ώθηση στην Ένωση να ξεφύγει απο στερεότυπα προκαταληψεις , και απο τις εσωτερικές διαμάχες που την εχουν ταλανισει. Είναι αναγκαίο να μπουν νέοι παράγοντες άφθαρτοι, με διάθεση και όρεξη ,ζήλο να εχουν ισες αποστάσεις απο τα σωματεία και να γίνει μια αναδιαρθρωση εκ βάθους στην Ενωση.

Οι εκλογες ειχαν μεγαλη αντιπαλότητα αλληλοκαταγγελιες ,με αποτέλεσμα να πληγώσουν την χαμένη αίγλη της ,η νεα διοικηση ειναι αναγκαίο  να βάλει σε νεο πλάνο και να ξανακάνει πρωτοπόρο το ποδόσφαιρο της Ανατολικης Αττικης.

Αυριο το εκλογικό αποτέλεσμα να ΕΝΩΣΕΙ τους παράγοντες της Ανατολικης Αττικης και να υπάρξει συναιση και σύμπνοια για καλύτερες ήμερες.

Για μενα προσωπικά ως παρατηρητης της Ενωσης και αναπληρωματικο μελος της διοικησης ηταν συνειδητή επιλογή λόγω επαγγελματικων υποχρεωσεων, να μην ξαναθεσω υποψηφιότητα .Ευελπιστω το διοικητικό σχήμα να κάνει βαθιά τομή στα πεπραγμένα του ποδοσφαίρου της Ανατολικης Αττικης.,Επιτελούς να δωσει σημασία σε μας του ευρυτερου Δήμου Ωρωπού που αρκετές φόρες νιώθουμε παραμελημενοι και ως "φτωχοί συγγενείς" του ποδοσφαιρου της Ανατολικης Αττικης.


Σπυρος Λιτσας Αναπληρωματικο μελος του Δ.Σ  Επσανα-Παρατηρητης

Μελος Επιτροπης Παρατηρητων -Τυπου -Οικονομικης Επιτροπης.