Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ !!!!!!



Επιχείρηση... αναγέννηση στο Καπανδρίτι το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί ισχυρό τη νέα σεζόν! Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση μαζί με τον νέο προπονητή Γιώργο Τσομπανάκη που διαδέχτηκε τον Δημητρη Μεξη .

Ο ικανότατος προπονητής Γιώργος Τσομπανάκης, έκλεισε συνεργασία με το Καπανδρίτι, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου υπό τον πρόεδρο Θανάση Αλεξίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν κατ’ αρχήν σε πολυετή συνεργασία, καθώς ο προπονητής ανέλαβε την υλοποίηση σχεδιασμού για την δημιουργία ομάδας που θα κάνει την …υπέρβαση!Όπως δήλωσε ο κ. Τσομπανάκης, είναι «πολύ ευχαριστημένος που θα εργασθεί σ’ αυτό το σωματείο» και παρότι είχε κι άλλες προτάσεις, επέλεξε αυτή που είχε εκφραστές ανθρώπους με όραμα. Και κατέληξε: «Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης του Καπανδριτίου».ο νεος τεχνικος ήρθε σε συμφωνία με με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ακόμα και μ' αυτούς που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει.


Το επόμενο βήμα είναι μετά την έναρξη της προετοιμασίας στις 16/08/2016 ώρα 19:30 στο γήπεδο της ομάδας να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κενά και σε ποιες θέσεις ώστε να γίνουν αξιολογήσεις από την ομάδα ΝΈΩΝ και να προωθηθούν στην αντρική ομάδα αφού φιλοσοφία όλων είναι η ομάδα να απαρτίζετε από παιδιά των Ακαδημιών της.


Τέλος δόθηκε από τον προπονητή στους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκετε ο κάθε ποδοσφαιριστής καθώς και προς την διοίκηση το αθλητικό υλικό που θα χρειαστεί.