Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟ -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!!!!!



Έναν άκρως δυνατό και ανταγωνιστικό Αφιδναϊακό θα δούμε τη νέα σεζόν, αφού η διοίκηση υπό την προεδρία του Δημήτρη Κουτσούκου προχωρά σε σημαντικές κινήσεις αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, ο σύλλογος κρατά τον περσινό βασικό κορμό αλλά δεν μένει εκεί, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΑΟ Αφιδναϊκού:

«Στο επιτελείο του Συλλόγου μας αυτές τις μέρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα , τα θέματα είναι πολλά, και θέλουν καλή οργάνωση ωστε η αγαπημένη ομάδα των Αφιδνων να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην καινούργια δύσκολη αγωνιστική σαιζόν.

Ειμασται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε του φιλάθλους συγχωριανούς μας ότι ο βασικός κορμός της ομολογουμένως πετυχημένης περσινής σαιζόν θα διατηρηθεί, ανανέωσαν και θα είναι κάτω απο τα γκολ ποστ και την επόμενη σαιζόν ο αγαπημένος της εξέδρας Κώστας Μορφονιός , με καταπληκτική εμφάνιση και ώριμο παίξιμο, ο Μαρίνος Ζουβερελης, παιδί του Χωριού μας με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, στυλοβάτης στο κέντρο του γηπέδου, Ο Κωνσταντίνος Μιχας, παίχτης πολλών δυνατοτήτων, εγκεφαλικός που κάνει την διαφορά, σε οποία ομαδα τον έχει, ο Μάκης Φιλης δυνατός και τεχνίτης ποδοσφαιριστής που όμως λόγω τραυματισμού δεν έδειξε την πραγματική του αξία, ο Δημας Γιωργος ο παικτης που κανει την αμυνα γρανιτενια, και ο Μαριος Τσαλιδης που στα δύσκολα ξελάσπωσε την ομαδα και την βοήθησε με τα αριστοτεχνικά γκολ που πέτυχε.

Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα ωστε να συμπληρωθεί το ρόστερ των επόμενων αγωνιστικών επιτυχιών.

Να θυμίσουμε ότι ήδη κυκλοφορούν λαχνοί με δώρο ενα scooter Piaggio για την ενισχηση του Συλλόγου μας, περιμένουμε όλους εσάς να ανταποκριθείτε ωσται η ομαδα να ενισχηθη όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μείνετε συντονισμένοι, η προσπαθεια συνεχίζεται!!!».

                            Παραμονη του Κωστα Μορφονιου για εκτη συνεχομενη χρονια θα υπερασπιστει τα
                            γκολποστ του Αφιδναικου.