Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΕΓΕΝΕΤΟ ΑΣ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ !!!!!




Ιστορική ομάδα του Α.Ο Χαλκουτσιου ειναι γεγονος μετα απο επιμονες προσπάθειες δυο ετων του νεαρου επιχειρηματια Διαμαντη Δαβρη κατάφερε και εξασφάλισε το καταστατικο του Αστερα Διονύσου, μετα την παραχώρηση του Πρόεδρου της ομαδα Νικου Λαγομιτζη.Την προηγούμενη εβδομαδα ο Διαμαντης Δαβρης κατάθεσε στον ειρονηδικειο το καταστατικο και η ομάδα πήρε "σάρκα και οστά" και το ονειρο πολλων Χαλκουτσαιων  έγινε πραγματικοτητα.
Η νεα ομαδα θα ονομάζεται Α.Σ Χαλκουτσιου και μετα απο επτά χρόνια αδράνειας της ομαδας θα υπάρξει και πάλι η σύσταση της.        
Τωρα γίνετε ενας αγωνας δρομου για έγγραφες ιδρυτικων μελων και προσπάθεια να προλαβει την καταλυτική ημερομηνία τελος Αυγούστου για να δηλώσει την ομαδα του Χαλκουτσιου στο πρωταθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.
Αν και ο χρονος δεν ειναι με τος μέρος τους οι νεοι παραγοντες  του Χαλκουτσιου εχουν καταβάλλει μεγάλη  προσπάθεια και ολοι πιστεύουν οτι θα το καταφέρουν.
Υπάρχει μεγάλη αποδοχή απο το κόσμο του Χαλκουτσιου εχει γινει συζήτηση με αρκετους παραγοντες να στελεχώσουν την ομάδα, και σημαντική ειναι η παρουσία του πρώην προπονητή του Χαλκουτσιου και παικτη της ομαδα Κωστα Γιωτη στην στελέχωση των παικτων της ομάδας


Εμεις πριν 4 χρονια κάναμε ενα αφιέρωμα στον ιστορικο Α.Ο Χαλκουτσιου που αγωνίστηκε στην Α Επσα και ειχαμε εκφράσει την επιθυμία αυτη η ομαδα να αγωνιστεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα ευχομαστε καλη επιτυχία και συγχαρητήρια στην νεα προσπάθεια.


                      Ο Διαμαντης Δαβρης καταθέτει το καταστατικό στο ειρηνοδικειο!!


                       Ιστορικος Α.Ο Χαλκουτσιου την δεκαετια του 90 θα γινει παλι πραγματικοτητα