Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ" ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟ...........




Συγκλονισμενη  η ποδοσφαιρική κοινωνία της Ανατολικης Αττικης  απο την τραγικη ειδηση και τον απροσδόκητο χαμό του Μιχαλη Τσικλου
Συλληπτήρια μηνύματα απο ολη την ποδοσφαιρική  οικογενοια της Ανατολικης Αττικης.

ΕΠΣΑΝΑ


Ο πρόεδρος το ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣΑΝΑ εκφράζουν την θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟΥ, καθώς επίσης και τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παρευρεθεί στον αυριανό αποχαιρετισμό του φίλου Μιχάλη, θα κατατεθεί στεφάνι καθώς και χρηματικό ποσό στην μνήμη του σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.


ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ


Ο πρόεδρος Τασος Ντουρμας, το ΔΣ και όλη η αθλητική οικογένεια του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ θέλουμε να εκφρασουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια κ. Μιχάλη Τσικλου . Να τον κρατήσουμε ζωντανό στην μνήμη μας και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπασει.Το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο εχασε ενα μεγαλο μαχητη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Έφυγε γιά την συνοικία των Αγγέλων ο Μιχάλης Τσίκλος φίλος αγαπητός καλός οικογενειάρχης αριστος επιχειρηματίας και μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑΝΑ. Φίλε Μιχάλη το κενό που αφήνεις πίσω σου στην οικογένεια σου και σε ολους εμάς ειναι δυσαναπλήρωτο και θα μας λείπεις πολύ . Θα μας λείπει ο λόγος σου πάντα σεβαστός από ολους, θα μας λείπει η έντονη παρουσία σου, οι συμβουλές σου και οι σκέψεις που είχες εκφράσει για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Φίλε Μιχάλη καλό σου ταξίδι και θα σε θυμόμαστε πάντα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

BAPY TO ΠEΝΘΟΣ AΠO TON AIΦNIΔIO ΘANATO TOY ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟΥ TO EPAΣITEXNIKO ΠOΔOΣΦAIPO EINAI ΦTΩXOTEPO META TO ΘANATO TOY ΔIOIKHTIKOY HΓETH TΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ. AΠOXAIPETOYME TON Μ. ΤΣΙΚΛΟ, O OΠOIOΣ ME TO HΘOΣ TOY KAI THN AΞIOΠPEΠEIA TOY ΣHMAΔEΨE TA ΠOΔOΣΦAIPIKA ΔPΩMENA THΣ ANATOΛIKHΣ ATTIKHΣ. TA ΘEPMA MOY ΣYΛΛYΠHTHPIA ΣTHN OIKOΓENEIA TOY EKΛIΠONTOΣ TOYΣ ΣYΓΓENEIΣ KAI ΦIΛOYΣ TOY.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ

Εκφράζω τα θερμα μου συλλυπητήρια σε ενα ανθρωπο που εδωσε πολλα στο ποδοσφαιρο τον Ολυμπιακο Λαυριου και την ΕΠΣΑΝΑ. Σε αποχαιρετω φιλε Μιχαλη και σε ευχαριστουμε για οσα προσεφερες στο ποδοσφαιρο της Ανατολικης Αττικης Καλο σου ταξιδι.

AKHΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Ειμαι συντετριμενος απο τον θανατο του Κυριου Μιχαλη του δευτερου πατερα μου που μου σταθηκε οσο κανεις αλλος οταν εχασα τον πατερα μου Αγγελος Εγω και η μητερα μου εκφραζουμε στην οικογενεια του τα ειλικρινα μας συλληπητηρια Εφυγε ενας ανθρωπος που προσφερε στον τοπο του στην πατριδα σαν πετυχημενος επιχειρηματίας και στο ποδοσφαιρο αφιλοκερδως οχι μονο στον Ολυμπιακο Λαυρίου αλλα και σ ολες τις ομαδες που του ζητησαν την συνδρομη του
Η οικογενεια Θηβαιου του ευχεται καλο παραδεισο και δεν θα τον ξεχασουμε ποτε γιατι ηταν πανω απ ολα ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Καλο ταξιδι

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νιωθω βαθια λυπημενος για την τοσο αναπαντεχη απωλεια ενος απο τους πιο σημαντικους ανθρωπους που συνεργαστηκα και που ειχα την τιμη να επιλεγω ως προπονητης της τοσο αγαπημενης ομαδας του "το παιδι του" τον Ολυμπιακο Λαυριου .
Μαζι καταφεραμε να επιτυχουμε και να κανουμε πραγματικοτητα το μεγαλο του ονειρο την ανοδο στην Δ' Εθνικη κατηγορια.
Μονο χαρες και καλες στιγμες εχω να θυμηθω απο τον Ανθρωπο Μιχαλη Τσικλο μια τεραστια μορφη του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου που προσφερε τοσα πολλα και αξιολογα απο τη θεση που ηταν ως προεδρος και ως ενεργος αιμοδοτης της πολης που τοσο αγαπησε.
Εκφραζω τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια του και ευχομαι ολοψυχα ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχη του!
Καλο Παραδεισο Προεδρε μου
Τακης Μακροδημητρης

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ
Αυτό το συναίσθημα της χαρμολύπης, φέτος το ένιωσα πολλές φορές. Έτσι και σήμερα (σ.σ. χθες), από την μία η χαρά μου για τις επιτυχίες εισαγωγής των παιδιών στις σχολές που επιθυμούν και…
… η ηθική ικανοποίηση για την μικρή μου συμβολ , ειδικά στα παιδιά που ανέλαβα να βοηθήσω στην προετοιμασία των αθλημάτων και το βραδάκι μετά την προπόνηση η είδηση του θανάτου για έναν πρόεδρο , που συνεργαστήκαμε δύο φορές και τις δύο με επιτυχία, τον κύριο ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟ.
Τον πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ , που ταυτίστηκε κάθε επιτυχία με το όνομά του. Καλό ταξίδι , συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σίγουρα η απώλειά σου είναι πολύ μεγάλη , όχι μόνο για τους οικείους και την ομάδα , αλλά για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό φάσμα της Ανατολικής Αττικής.
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, εκφράζουν την θλίψη τους για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Μιχάλη Τσίκλου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Συλλυπητήρια στην οικογενεια, ο Μιχάλης Τσίκλος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο. Καλό ταξίδι...

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ (ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ,.ΑΧΑΡΝΩΝ, ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ)


ΗΣΟΥΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ

ΜΑΡΚΟ

Η ΜΑΡΚΟ και ο προεδρος της Θανάσης Λάμπρου εκφραζουν την λυπη τους για τον θανατο του Μιχαλη Τσικλου ενος ανθιρωπου που αναλωσε την ζωη του με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο και τον Ολυμπιακο Λαυρίου.


ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και όλη αθλητική οικογένεια της ΑΠΕΛ θέλουμε να εκφρασουμε τα θερμά συλλυπητήρια όχι μόνο στην οικογένεια κ Μιχάλη Τσικλου αλλά και στην ευρύτερη αθλητική οικογένεια του. Να τον κρατήσουμε ζωντανό στην μνήμη μας και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπασει.


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ

Η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο σωματείο του Ολυμπιακού Λαυρίου για την τεράστια απώλεια και ευχαριστεί τον Μιχάλη Τσίκλο για την πολύ μεγάλη βοήθεια του στο σωματείο μας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Η διοίκηση του Αήττητου Σπατών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Μιχάλη Τσίκλου, ο οποίος υπήρξε ένας ισχυρός άνθρωπος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Σαρωνικου εκφράζουν την βαθειά τους λύπη για το πρόωρο χαμό του προέδρου του Ολυμπιακού Λαυριου κ Μιχάλη ΤΣΙΚΛΟ ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΚΟΣ



ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΦΤΌΤΑΝ. ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΏΡΙΣΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ. ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών εκφράζει τα θερμά της συλληπητηρια για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Μιχάλη Τσίκλου. Καλό παράδεισο...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ

Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου ήσουν ο πατριάρχης των προέδρων της ΕΠΣΑΝΑ καλο παραδεισο.



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Άνοιξης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο σωματείο του Ολυμπιακού Λαυρίου για την απώλεια του προέδρου κυρίου Μιχάλη Τσίκλου, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο Ποδόσφαιρο και στα διοικητικά της ομάδας του. Για το Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης Ο Πρόεδρος Τάσσος Αγγέλικας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζουν την θλίψη τους στην οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου, για τον χαμό του ηγέτη της ομάδας Μιχάλη Τσίκλου και στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, τόσο στον σύλλογο του Λαυρίου, όσο και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια πρός το φίλο σωματείο του Ολυμπιακού Λαυρίου για την απώλεια του προέδρου του Μιχαήλ Τσίκλου.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

Το ΔΣ του ΑΟ Άρτεμις εκφράζει την θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλου, καθώς επίσης και τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Παναγιώτης Λιακούτσης, ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας κ. Παναγιώτης Παντου και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια ενός μεγάλου ανθρώπου του ποδοσφαίρου Μιχάλη Τσίκλου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο.Κορωπίου

ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κρυονερίου εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυρίου Μάκη Τσίκλου όσο και στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακός Λαυρίου για την δυσαναπλήρωτη απώλεια τους.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Σταθόπουλος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής η Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, όταν άφησε την τελευταία του πνοή στα 67 του χρόνια ο Μιχάλης Τσίκλος, πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, πετυχημένος επιχειρηματίας και ηγετική φυσιογνωμία του αθλητισμού άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στο Σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε και στην πόλη του.

Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λαυρίου.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Η ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος Μιχάλη Τσίκλου και σε όλη την αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου, για την βαρύτατη απώλειά τους. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δίνει κουράγιο στους αγαπημένους του.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας αποφάσισε αντί στεφάνου, να καταθέσει συμβολικό ποσό στο λογαριασμό "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"