Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΝΑΒΟΓΙΑΝΝΗ-"ΑΝΟΙΞΕ" ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ!!!




Πολλές ομάδες τον προσέγγισαν για να αποσπάσουν την υπογραφή του, ωστόσο ο πολύπειρος γκολτζής Ηλίας Καναβόγιαννης, που πέρυσι έκανε πάταγο με την φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι, προτίμησε το πλάνο του Αφιδναϊκού, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Τα λόγια για τον Καναβόγιαννη είναι περιττά για τον 38χρονο επιθετικο, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πλούσιες περγαμηνές, μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα και όχι μόνο, με περάσματα από πολλές ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής Λέυκας, το Πάτραι, ο Ωλενιακός, η Προοδευτική Μανωλάδας, ο Κεραυνός Μιτόπολης, ενώ τελευταίος και πετυχημένος σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε ο Πανερυθραϊκός, με τον οποίο κατέκτησε τρέμπλ (πρωτάθλημα-κύπελλο αθήνας-κύπελλο ερασιτεχνών).Επισης αγωνιστηκε σε Ατρομητρο Πατρων και περσι στην Θυελλα Πατρων
που  σημειωσε 50 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις.

Η ομάδα από τα Κιούρκα έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν κάτι που φαίνεται και από τις δυναμικές μεταγραφικές προσθήκες που πραγματοποιεί, με πιο φρέσκια αυτή του Καναβόγιαννη, ο οποίος να σημειώσουμε πως παράλληλα θα αναλάβει προπονητής σε τμήματα Ακαδημιών. «Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες εντός και εκτός Αχαΐας για το ενδιαφέρον τους και να τους ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Θύελλας Πατρών που μου επέτρεψε να προπονηθώ μαζί της για όσο εγώ επιθυμούσα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ομάδας μου πλέον, Α.Ο. Αφιδναϊκός και τον τεχνικό της διευθυντή Κο Κουτσούμπα Βαγγελη για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Καναβόγιαννης που έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες καθώς επίσης είναι εν ενέργεια αρχηγός και πρωτος σκόρερ στην Εθνική Ομάδα κωφών-βαρήκοων και εχει συμμετασχει σε ευρωπαικα πρωταθληματα.

Αξίζει να σημειώσουμε τέλος πως ο Ηλίας Καναβόγιαννης έσπασε όλα τα ρεκόρ πέρυσι, με τα 50 γκολ που σημείωσε σε πρωτάθλημα- κύπελλο στο Νομό Αχαϊας.


Άνοιξε λογαριασμό ο Ηλίας Καναβόγιαννης... Ο έμπειρος επιθετικός λοιπόν με το «καλημέρα», με το που φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Αφιδναϊκού, στο πρώτο του παιχνίδι σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Άνοιξε και για τη νέα χρονιά «λογαριασμό» ο γνωστός σε όλους «Τοττι» και ο προπονητής τους Δημήτρης Πάντος τρίβει… τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας να γεμίζει… για τα καλά την γραμμή «κρούσης» της ομάδας του. Για την ιστορία ο ΑΟ Αφιδναϊκός επικράτησε με 4-0 του Εθνικού Πανοράματος. Το τρίτο γκολ της ομάδας σημείωσε ο Αλι Εσι ενώ το άλλο σημειώθηκε με αυτογκολ.


Πηγη pameballa.gr