Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑ -ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 0-1 -ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ!!!!!!!



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Πας Ωρωπος  επι της φορμαρισμενης και αήττητης Αρτεμις Λουτσα.
Με γκολ του Π. Νικολάου στο 44’ ο Ωρωπός πέτυχε σπουδαία νίκη στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας επί της Αρτέμιδος με 1-0. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ωρωπού, που δειχνει να βρισκεται σε καλο "φεγγαρι" Η Άρτεμις υπέστη την πρώτη ήττα της, δείχνοντας έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια αλλά και κούραση.
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν μάχες στην μεσαία γραμμή,οι φιλοξενούμενοι με καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία, είχαν δοκάρι στο 35' με τον Παπαγεωργίου και στο 44' σημείωσαν το πολύτιμο τέρμα τους, όταν από κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Νικολάου με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο β’ μέρος η Άρτεμις βελτιώθηκε κάπως και προσπάθησε να απειλήσει. Είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Ράσα και τον Τσουκαλά αλλά ο τερματοφύλακας Ντέρκα επενέβη αποτελεσματικά όποτε χρειάσθηκε. Από την άλλη, ο Ωρωπός μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα και ηταν καλυτερος και δικαια πηρε τους τρεις βαθμούς της νικης .
Ο Ωρωπός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 85' με δεύτερη κίτρινη ο Παπαγεωργίου για θέατρο (φαίνεται να έχει κάνει λάθος εκτίμηση ο διαιτητής, καθώς υπήρξε ανατροπή).


Απο την ομαδα του Ωρωπου δεν υστέρησε κανείς και είχαμε αποκλειστική δήλωση του αρχηγού του Πας Ωρωπου Σπυρο Βολιωτη
"Οι προσπάθειες των παιχτών της διοίκησης και του προπονητη, μερα με την μερα φέρνουν αποτελέσματα. Θα προσπαθησουμε να συνεχίσουμε στους ιδιους ρυθμους κ με την ιδια σοβαροτητα των τριων τελευταίων αγωνιστικών για να δει ο κοσμος επιτελους τι αξιζει αυτη την ομαδα.Γιατι ειναι ΟΜΑΔΑ."
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπρέγκου, Παπακώστας (46' Φυτιλής), Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης (65' Κανάκης), Ράσα, Διαμάντης (81' Βαρσαμογιάννης), Σαντίκου, Τσουκαλάς, Καζάλας.

ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Γ. Μπαλόκας, Μήτρου, Βολιώτης, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (77' Ευφραιμίδης), Φιλλής (88' Γιουνάς), Μίχας (90' Μηνιάτης), Μπραχιμάι.