Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ






Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο δρόμο 21χλμ. ( άνω των 18 ), αγώνες 10 χλμ, 5 χλμ. ( άνω των 16 ) και 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Τρεις εβδομάδες, ακριβώς, πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας είναι μια ιδανική διαδρομή προπόνησης για όσους συμμετέχουν.


Σε απόσταση 40 λεπτών από την Αθήνα οι διαδρομές του Oropos Seaside Race έχουν εκκίνηση και τερματισμό την είσοδο των ferry boat στη Σκάλα Ωρωπού, διανύοντας τον παραλιακό δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους.

Το Oropos Seaside Race θα προσφέρει μια μοναδική αθλητική εμπειρία σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η η τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Ωρωπού, η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης και η προώθηση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Για όσους δρομείς θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα, η διοργάνωση θα τους παρέχει λεωφορεία από την Αθήνα προς τον Ωρωπό και επιστροφή.

Επίσης θα υπάρχουν δώρα χορηγών μετά από κλήρωση για όσους τερματίσουν​.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Για δηλώσεις συμμετοχής ως αθλητές πατήστε στο λινκ: http://runner.polldaddy.com/s/oropos-seaside-race-2016

Παράλληλα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα, τρέχει και πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης που έχει σαν στόχο να ενεργοποιήσει τους συμμετέχοντες σε βασικούς οργανωτικούς τομείς όπως:

- Παράδοση πακέτων συμμετοχής

- Παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων

- Υδροδοσία αθλητών (Τερματισμός – Διαδρομή)

- Φύλαξη αντικειμένων (Παραλαβή – Παράδοση προσωπικών αντικειμένων)

- Δείκτης Διαδρομής

Για δηλώσεις συμμετοχής ως εθελοντές πατήστε στο λινκ:http://runner.polldaddy.com/s/oropos-volunteers

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμβολή σας στην επιτυχία του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση αλλά και την προβολή του Δήμου Ωρωπού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :

- www.oroposrace.gr

- Γραφεία ΚΕΔΩ ( Αγ. Γεωργίου 29, Ν. Παλάτια Ωρωπού, Τηλ. 22950-32190, k.e.d.oropou@gmail.com )