Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ-ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 3-2


Πρόκριση της Ανοιξης απέναντι στον Ωρωπο  με 3-2  ,ο Πας παρουσιασε ενα αξιόμαχο συνολο
στο γηπεδο της Ανοιξης.
Ο ΠΑΣ του Ανδρέα Σκουβαρά, μάλιστα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26' με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου.
Είχαν προηγηθεί μια καλή στιγμή με σουτ του Δρόσου, ένα πέναλτι το οποίο ζήτησε η Άνοιξη για σπρώξιμο στον Δρακόπουλο και μια προσπάθεια του Θεοδώρου. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους με κεφαλιά του Γεωργούση, όπου ο Σαρκίρης απομάκρυνε. Στο α' ημίχρονο ο Ωρωπός απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο πέτυχε το γκολ, είχε ακόμα μια-δύο επικίνδυνες καταστάσεις και γενικά διαχειριζόταν καλύτερα το παιχνίδι...

Στην επανάληψη η Άνοιξη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, ήταν πιο επιθετική και κυρίως πιο ουσιαστική. Βοήθησε βεβαίως η γρήγορη ισοφάριση, καθώς στο 53' ήρθε το 1-1 με αυτογκόλ του Νικολάου, μετά από σέντρα του Τρακάκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 59' με σουτ-βολέ εκτός περιοχής του Θεοδώρου και τελικά έφεραν τα πάνω-κάτω στο 64' με κεφαλιά του Δρόσου, μετά από σέντρα του Τρακάκη.

Η καταιγιστική Άνοιξη στο 66' είχε δοκάρι σε κόρνερ του Δαρζέντα και βρήκε τρίτο γκολ στο 73' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δρόσου, το οποίο κέρδισε ο Δρακόπουλος για ανατροπή του από τον Νικολάου. Στο τελευταίο τέταρτο ο Ωρωπός προσπάθησε, είχε δύο καλές στιγμές και τελικά μείωσε σε 3-2 με σουτ του Μπραχιμάι στο 93'.



ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Αθανασόπουλος Ι., Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Αθανασόπουλος Ειρ. Δρακόπουλος (77' Οσμανάι), Θεοδώρου, Γεωργούσης (46' Κολώτας), Δαρζέντας, Ελευθερίου (58' Μπουσδέκης).

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Σαρκίρης, Αλιάι, Μήτρου, Γιουνάς (80' Κατσικας), Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (69' Φιλλής), Ευφραιμίδης (73' Μπαλόκας), Μίχας, Μπραχιμάι.