Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 5-0 (VIDEO)




Η ομάδα του Συκαμινου ηττήθηκε απεναντι στην Ατλαντις με 5-0 στον χθεσινό αγωνα κυπελλου,ηταν μια ευκαιρία για τους παίκτες του Φανη Σκαρμουτσου να αντιμετωπισουν μια έμπειρη ομαδα με παίκτες που εχουν κάνει μεγάλη καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα
οπως ο Καπανταης και ο Χρυσαφης..

Το Συκαμινο ειχε αρκετες απουσίες και παρατάχθηκε με νεανική ομάδα απέναντι στην Ατλαντις που ηταν η απολυτή πρωταγωνιστρια του αγωνα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη, επιβεβαίωσε από νωρίς-νωρίς την ανωτερότητα της κι έφτασε σε ένα μεγάλο σκορ, αγωνιζόμενη μάλιστα με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, ήταν εκείνος που στο 5' άνοιξε το σκορ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 27' ο Μαργέτης με πλασέ, μετά από όμορφο συνδυασμό.

Το 3-0 σημείωσε στο 44' ο Πανόπουλος με μακρινό σουτ και το 4-0 ο Κόντι στο 55' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' με αυτογκόλ.

Μπορειτε να δείτε και τα γκολ του χθεσινου αγωνα




ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Νταλάκας, Οικονόμου, Παπασωτηρίου, Πούλιος, Καρποντίνης, Μαργέτης, Πανόπουλος (46' Σίνος), Καμπάνταης (70' Θεοδωράκης), Χρυσάφης (25' Παππάς), Κόντι.

ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ: Καγιώργης, Τσαβδάροφ (46' Λεμπούσης), Μανδυσιος (75' Ματακος), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Τιμπαλέξης, Ρέθι (46' Μονέ), Μακρής, Παπαδάκης, Μαναλης, Τυροβόλης.