Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ





Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 20/12/2016 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΤΣΕΤΒΕΡΙΚΟΒ Ν. (ΜΑΡΚΟ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΔΟΓΑΝΗΣ Κ. (ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ) 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ πρόστιμο.
ΖΕΡΜΠΙΝΗΣ Γ. (ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Β. (ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Α. (ΚΑΛΥΒΙΩΝ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ι. (ΣΤΑΜΑΤΑΣ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΠΑΙΔΗΣ Α. (ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΓΚΙΟΖΙ Ν. (ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΡΕΘΙ M. (ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ) 1 αγωνιστική.


* Ποινές σωματείων και παραγόντων
- Το σωματείο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 175 ευρώ για διακοπή αγώνα, ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου και κακή διαγωγή οπαδών του (στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης). Επίσης, ο βοηθός προπονητή του Άρη Βούλας Κ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων, όπως και πρόστιμο 50 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή και υβριστική συμπεριφορά.
- Το σωματείο Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά οπαδού.
- Το σωματείο ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 175 ευρώ για ευθύνη του συλλόγου σε εκτεταμένα συνθήματα υβριστικού περιεχομένου προς διαιτητές, όπως και για μεμονωμένη (!) υβριστική συμπεριφορά προς το πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ.
- Το σωματείο ΚΟΣΜΟΣ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ απηλλάγη για την ομάδα νέων αλλά ο προπονητής Κ. ΛΙΑΚΟΣ τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων, όπως και με πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ απηλλάγη για την ομάδα παίδων αλλά ο προπονητής Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων, όπως και με πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Ο αγώνας για το πρωτάθλημα νέων Αχαρναϊκού – Νικητών Μεσογείων (17/12/2016) διεκόπη με υπαιτιότητα του Αχαρναϊκού, λόγω υβριστικής συμπεριφοράς οπαδών του στους διαιτητές του αγώνα. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ των Νικητών Μεσογείων με τέρματα 3-0. Αφαιρέθηκαν από τον Αχαρναϊκό 2 βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα και -2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα ενώ επεβλήθη και πρόστιμο 100 ευρώ στον Αχαρναϊκό.
- Ο αγώνας για το πρωτάθλημα παίδων Ολυμπιακού Βάρης - Κεραυνού Κερατέας (11/12/2016) δεν διεξήχθη γιατί η ομάδα του Κεραυνού δεν προσκόμισε τις αστυνομικές ταυτότητες των ποδοσφαιριστών βάσει της σχετικής προκήρυξης. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού Βάρης με τέρματα 3-0. Αφαιρέθηκαν από τον Κεραυνό 2 βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα και -2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα ενώ επεβλήθη και πρόστιμο 100 ευρώ στον Κεραυνό Κερατέας.
- Ο αγώνας για το πρωτάθλημα παίδων Θύελλας Ραφήνας – Τριγλίας Ραφήνας (18/12/2016) δεν διεξήχθη γιατί δεν προσήλθε γιατρός! Ο αγώνας ανεβλήθη και ορίσθηκε με νεότερη ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ στις 4/1/2016.


* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 27/12/2016, ώρα 3 μ.μ. οι κάτωθι παράγοντες και σωματεία:
- Το σωματείο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και ο εκπρόσωπος Ν. ΚΟΥΤΡΗΣ.
- Το σωματείο ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ και ο προπονητής Π. ΣΙΔΕΡΗΣ.
- Το σωματείο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για την ομάδα νέων. 1-5-14-15 Π.Κ.
- Το σωματείο ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ για την ομάδα νέων.