Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ!!!!!

                              Τέσσερις προσθήκες για την ομάδα του Αυλωνα Μπαρος-Μπανα-Καλλια-                                            Χασιωτης και έπεται συνέχεια


Μετά από γρήγορες και συντονισμενες ενέργειες όλης της διοίκησης του ΑΟ.ΑΥΛΩΝΟΣ και πιο επίμονα του Νίκου Τζεβελεκου- Προεδρου Χρήστου Σαμπανη μαζί σε συνεννόηση με τον κόουτς Άκη Πετροχειλο αποκτηθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστες που αναμενεται να βοηθήσουν την ομάδα...αυτοί είναι: ο Παναγιώτης Μπανας(φωτο) απ τον Μικρασιατικο (Α ΕΠΣΑ)και με παρουσια σε Χαλκουτσι  -Συκαμινο-Πας Ωρωπος ,ο Παύλος Μπαρος απο το Συκαμινο(φωτο) και οι δύο με πολλές εμπειρίες και σίγουρα  ταλαντούχοι..
 Επίσης ο τερματοφυλακας Θανασης Καλια που αγωνιζόταν στο Συκαμινο-Κρυονερι πολλά υποσχόμενα και αυτός.
                                              O Θανασης Καλλια ειναι ο νεος τερματοφυλακας του Αυλωνα

Τελος ο Σταμάτης Χασιωτης επέστρεψε και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή. 
Πρόθεση της διοίκησης ειναι  η απόκτηση αλλο δυο παικτών  για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας

 Σε επικοινωνία που είχαμε με το κόουτς Άκη Πετροχειλο μας τόνισε πως όλοι μαζί προσπαθουνε για το καλυτερο του ΑΟ.ΑΥΛΩΝΟΣ.
"Κάθε μέρα προσθέτουμε ένα λιθαράκι και κοιτάμε να ελαχιστοποιησουμε τα οποία προβλήματα υπάρχουν ,επίσης κοιτάμε οι παίχτες που έρχονται να βοηθήσουν την τρέχων αγωνιστική χρονιά αλλά ο κύριος σκοπός είναι ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν."