Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ-ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1-0


                                         

Νικη για τον Αμφιαραο Καλαμου στο τοπικο ντερμπι


Δυνατό τοπικό ντέρμπυ, που κρίθηκε υπέρ του Αμφιάραου μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Σακαράκα, ύστερα από κτύπημα φάουλ (1-0).
Στο υπόλοιπο του α’ ημιχρόνου το Συκάμινο ανέλαβε την πρωτοβουλία στις κινήσεις κι έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά άουτ του Τυροβόλη, προ κενής εστίας!
Στο β’ μέρος ο Αμφιάραος διαφύλαξε την άμυνά του και έκανε αντεπιθέσεις, στις οποίες είχε δύο δοκάρια. Στο 65’ με τον Δαυίδ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 90’ με τον Σταμέλο. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 85’, όταν κεφάλια του Τυροβόλη, έδιωξε λίγο πριν την γραμμή τέρματος ο Μπίμπας.
Ο αγώνας στιγματίσθηκε από τον τραυματισμό του Αντωνίου στο κεφάλι, περί το 70'. Ο παίκτης του Αμφιάραου υπέστη διάσειση και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε από το γήπεδο σε νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό.


Διαιτητές: Ντόστης – Γκούβας, Μπουτζουβής.


ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Παπαδημητρίου): Γιάν. Νικολάου, Κ. Κουρούπας, Ρουμελιώτης, Αντωνίου (70' Γιώργ. Νικολάου), Μαγγίνας, Δαυίδ, Μαργιέτας, Γκλιάτης, Σταμέλος, Σιέρρας (35' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Μπίμπας (85' Μαντάς).

ΣYKAMINO (Κουμπής): Χόνδρος, Τιμπλαλέξης (77’ Καρύδας), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Καραμιχάλης, Τυροβόλης, Φερχάτι, Μακρής (78’ Κανάτας), Παλαιοσπύρος, Κανάρης, Παπαπάνου.