Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΣ 1-1



                                        Ψυχωμενη εμφανιση η ομαδα του Αυλωνα μεσα στην Ανθουσα
                                         και απεσπσε το θετικο αποτελεσμα.



Μαχητικός παρουσιαστηκε ο Άυλωνας και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα απέσπασε ισοπαλία απο τους Νικητες που ειναι ομάδα με στόχους ανόδου.
Η ομάδα του Ακη Πετροχειλου παρουσιαστηκε με πλήρη σύνθεση, λιγες φορες πραγματοποιειτε φετος με κάποιους παικτες να εχουν προβλήματα μικροτραυματισμων.
Οι Νικητές στο 9' έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Σταθόπουλο και στο 13’ ο Αυλώνας προηγήθηκε αφού ο έμπειρος Σκεντούλι εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας, μετά από κτύπημα φάουλ, και με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Τοντισάκη (0-1).
Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα πρωτοβουλίες και ισοφάρισαν στο 26' με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Θανάση Λεμονή, ύστερα από σέντρα του Θεοχαρίδη (1-1).
Από εκείνο το σημείο και όσο πέρναγε ο χρόνος, οι Νικητές ανέβαζαν την πίεση αλλά ο Αυλώνας ήταν καλός αμυντικά, με τους Νάνο και Κάλλια να αναχαιτίζουν τους επιθετικούς.
Επίσης, στο β’ ημίχρονο, οι Νικητές δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ο Καλέμης πραγματοποίησε 2-3 καλές αποκρούσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια με τον Κάτσι! Στο 90’ ο Αυλώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιαμπά.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας Καλέμης, κι «επιστρατεύθηκε» ο Κάλλια ως τερματοφύλακας, ο οποίος είχε μια επέμβαση στο 97’.