Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ.........................

Πριν απο λίγο  πληροφορηθηκαμε την δυσάρεστη είδηση για τον απροσδόκητο χαμό του Θαναση Κατερινη ,εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογενοια του, την γυναίκα του και τους γιους του να ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..........
Τα λόγια ειναι περιττά για τον Θαναση λόγω και της προσωπική μας φιλιας είμαι συντετριμμένος, αλλα αισθάνομαι οτι ειναι αναγκαίο να  αναφέρω δυο λόγια για τον άνθρωπο Θαναση.
Ενας άνθρωπός   οικογενοιαρχης ,αγωνιστής,  ειλικρινής και με απαράμιλλη αγάπη για την ομάδα του Ωρωπου η ανιδιοτέλεια του για το σωματείο Ωρωπος ειναι  πραγματικα απερίγραπτη, με απαράμιλλο πάθος υπηρέτησε την σωματείο  επι πολλές δεκαετίες.
Απο μικρο παιδάκι που ασχολούμαι με την ομάδα του Ωρωπου τον γνώρισα ως παίκτη να μάχεται με το  πάθος του για την φανέλα του Ωρωπου , μετέπειτα ως παράγοντα και Προεδρο του Α.Ο Ωρωπου μάλιστα ηταν πρώτος που ξαναανέβασε την ομάδα μετά απο πολλά χρόνια στην Α κατηγορια. Πάντα κοντα στο σωματείο και οταν δεν συμμετείχε σε διοικήσεις.
Το 2011 οταν η ομάδα ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Δ Εθνικη και αρκετοί είχαν εγκαταλείψει την ομαδα ,ο Θανασης στο κάλεσμα μας ανταποκριθηκε  "έτεινε χείρα φιλίας". Δώσαμε ενα μεγάλο αγώνα να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία δεν το καταφέραμε αλλα οπως λεει ο Ποιητής ουσία εχει το ταξίδι που κάναμε κάτω απο αντίξοες συνθήκες . Όπως και την επόμενη χρονιά με αρκετές δυσκολίες κρατήσαμε την ομαδα στην Α κατηγορια .Πολλα περιστατικά πολλές διαφωνίες, αλλα αληθινη εκτίμηση δεν θα σε ξεχάσω ποτε φίλε Θανάση για την βοήθεια σου προς εμενα ως παράγοντας της ομαδας. Οπως για την ειλικρίνεια σου την ευθύτητα και την αγάπη σου για την ομαδα την παρέα που καναμε, και έως τώρα με έπαιρνες τηλέφωνο να μιλήσουμε για τον Ωρωπο και για το ποδοσφαιρο .Πριν απο λιγους μηνες  σε ειδα στο γραφειο μου και μου μιλαγες παλι για την ομαδα οπως και για πολλα αλλα και ευχηθηκαμε και οι δυο στο τελος να δούμε τον Ωρωπο παλι στις μεγαλες κατηγορίες. Παντα στην καρδιά σου ηταν η ομάδα του Ωρωπου επίσης ο μοναδικός παραγοντας που ειχε καθολική αποδοχή απο ολα τα σωματεία της Αττικής και ως Επσα και μετέπειτα Επσανα.
Επισης εδωσες μεγάλη μάχη και ησουν μαχητής της ζωης δεν άντεξες αλλα παντα θα σε θυμόμαστε.............
Συλλυπητήρια στον Δημητρη στον Γιώργο και στον  μικρο Άγγελο και καθώς και στην σύζυγο του Στελλα  ο Θεος να αναπαύσει την ψυχή του ,φιλε Θαναση  Καλο ταξίδι και Καλο Παράδεισο να εχεις........ ...............


                                                Κοπη πιτας της ΕΠΣΑΝΑ το 2012