Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΩΦΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΓΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΗΛΙΑ ΚΑΝΑΒΟΓΙΑΝΝΗ!!!!!!

Μερικες φορες στην Ελλαδα πραγματοποιειτε μεγαλος θορυβος για τα επεισοδια για το παρασκηνιο για την διαιτησια αλλα ξεχναμε τους αληθινους πρωταγωνιστες.
Κανεις σχεδον δεν πηρε ειδηση οτι το Σαββατο στην Λαρισα πραγματοποιηθηκε το τσαμπιονς Λιγκ Κωφων με την συμμετοχη  του Παναθλητικου ομιλου Κωφων  με την συμμετοχη του Βασιλη Μπεγκαι νυν παικτη του Αφιδναικου και του πρωην παικτη-προπονητημεχρι τον Δεκεμβρη της ομαδα των Αφιδνων Ηλια Καναβογιαννη. Συγχαρητηρια στα δυο παιδια και σε ολους τους παικτες της αποστολης για την κατακτηση του Τσαμπιονς Λιγκ δειχνει την δυναμη ψυχης και το αληθινο προσωπο του αθλητισμου συγχαρητηρια σε ολους μας κανατε περηφανους!!!!!!!!!!


Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, που αντιμετώπισε την κάτοχο του τροπαίου Ιστανμπούλ Σεσιζλερ (3-2) στο AEL FC Arena, σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

Οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Εσφρέμ Σου. Με το σκορ στο 1-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ιστανμπούλ Σεσιζλέρ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σερχάτ Μπασαράν και όλοι θεώρησαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Υπολόγισαν όμως χωρίς την δύναμη ψυχής του ΠΟΚ. Ο Λουίτζι Τζίγκνα μείωσε σε 2-1 και η ελληνική ομάδα άρχισε να πιστεύει στο θαύμα της ανατροπής. Ο Ιμπραΐμ Αμέρ στη συνέχεια «ντύθηκε» σούπερ ήρωας, έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και ήταν ο σκόρερ του γκολ της νίκης 85′.

Κάπως έτσι ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, κατέκτησε το 3ο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας του και η πόλη της Λάρισας έλαβε όλα τα εύσημα για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Π.Ο.Κ. ΑΘΗΝΑΣ: Ασημόνης, Καράμπελας, Αμέρ, Γκρίπο, Πρίφτης, Καναβογιάννης (65’ Μπάμε), Τζίγκνα, Μοχάμεντ, Μπάλλας, Αλσχαμάρ (51’ Δημάκος), Διονυσάτος (46’ Δημόπουλος).

ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ: Μουσταφά, Γκιλντίζ, Αϊντενίζ, Καλίονσου, Καζάν, Σου, Κάγια, Αλκάν, Ασούταϊ (46’ Μπουλούτ), Μπασαράν, Γιουνούζ.