Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!!!!!!


Ενω ολα εδειχναν οτι φτανουμε κοντα στην περιβοητη συγχωνευση που την ακουμε σχεδον καμια εικοσαετια,  και τα γεγονοτα εδειχναν σιγουρα  με τις ισχυρες παρεμβασεις του Δημαρχου Λαυρεωτικης Λουκα που στηριζε την ολη προσπαθεια.
Χθες ειχαμε ανατροπη   ο Ολυμπιακος Λαυριου ψηφισε κατα της Ενωσης και εξελεξε νεο Δ.Σ,αυτο ειχε ως αποτελεσμα οι κενες θεσεις απο Β ΚΑΙ Γ Επσανα που θα δημιουργουσε η συγχωνευση των ομαδων του Λαυριου  να μην δημιουργηθουν και να υπαρχει στοπ στα ονειρα του Θησεα Νεας Μακρης και Μαυρου Αετου Πολυδενδριου για ανοδο στην Α και Β Επσανα αντιστοιχα.


Αναλυτικα το ρεπορταζ


Δραματική εξέλιξη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Λαυρίου! Ενώ όλα ήταν έτοιμα για την δημιουργία μιας ομάδας από την συνένωση του Ολυμπιακού και της Λαυρεωτικής (με παρέμβαση και βοήθεια -ηθική και υλική- του δημάρχου Δ. Λουκά), η υποτιθέμενη συμφωνία τελικά ναυαγεί! Δεν προχώρησε διότι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής (συγκεκριμένης πολιτικής αντίληψης), ουσιαστικά ανέλαβαν την ευθύνη δημιουργίας νέου Δ.Σ. στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ώστε να συνεχίσει την ερασιτεχνική αθλητική του παρουσία.Ύστερα από επιστολή–αίτηση 60 μελών και φίλων του Ολυμπιακού Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/8/2017 έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την επανάληψη της συζήτησης επί της προτάσεως ένωσης των ομάδων του Λαυρίου από τον δήμαρχο Λαυρεωτικής.
Απόφαση της έκτακτης Γ.Σ. του Ολυμπιακού Λαυρίου ήταν να ματαιωθεί η κίνηση ένωσης (με ψήφους 24 έναντι 16, κι ένα «παρών»), όπως είχε ζητήσει δημόσια με ανακοίνωσή του και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου…
Κατόπιν αυτών, την ερχόμενη Κυριακἠ 13/8/2017 (δεδομένης και της από καιρό παραίτησης της διοίκησης Π. Δράκου) προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να δραστηριοποιηθούν τα τμήματα του συλλόγου.
Θυμίζουμε ότι η Λαυρεωτική έχει εκλέξει -εδώ και 10 ημέρες περίπου- νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Χαροκόπο (παλαιό ποδοσφαιριστή του συλλόγου).