Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 0-0 (video)





Iσοπαλες αναδειχθηκαν οι δυο ομαδες με τον Ωρωπο να ειναι καλυτερος στο πρωτο μερος και να εχει τις μεγαλες ευκαιριες για το διπλο απο την Αναβυσσο ,επισης εχει παραπονα απο την διαιτησια του Μανιωτη.



Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή αλλά ο Σαρωνικός αμυνόταν σωστά γι΄αυτό και απειλήθηκε σοβαρά μόνο μία φορά όταν στο 30΄σε σουτ από αριστερά ο Χατζάρας ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση!

Ο Σαρωνικός αμυνόταν σωστά, αλλά από το κέντρο και μπροστά ήταν ανύπαρκτος. Ο μόνος δρόμος προς την αντίπαλη εστία ήταν ο άξονας του γηπέδου, αλλά εκεί είχαν εύκολη δουλειά οι αμυντικοί του Ωρωπού και δεν απειλήθηκαν.

Στην επανάληψη η είσοδος των Θεοδωρίδη και Πούλου, συμμάζεψε λίγο το κέντρο αλλά την πρώτη σοβαρή ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 53΄εκεί ο Χατζάρας σε τετ α τετ με τον Κανατά έδειξε την κλάση σου και έδιωξε με τα πόδια την τελευταία στιγμή.

Στο 57΄ήταν η σειρά του Σαρωνικού να απειλήσει. Μετά από ωραία σέντρα του Πούλου από αριστερά η μπάλα ήρθε στον Παπακωνσταντίνου που ήταν μόνος προ του Οσμάν έτοιμος για το γκολ. Όμως ο τερματοφύλακας του Ωρωπού απόκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν στην εστία του,ενώ ο Σαρωνικος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ε. Τσομπανάκη με απευθείας κόκκινη στο 86’ για σκληρό μαρκάρισμα.

Πηγη sport-city

                               

                                     Τετ-α-τετ με τον Κανατα αποκρουει ο Χατζαρας


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Χατζάρας, Μαλατάνος, Τσομπανάκης Ε., Ζουμπουρλής, Στουραίτης, Papajani(46΄Θεοδωρίδης), Τσομπανάκης Θ., Ναυπλιώτης, Μπουκουβάλας(91΄Ρώθος), Παπακωνσταντίνου, Haska.

ΩΡΩΠΟΣ
Οσμάν, Μανιώτης, Κανατάς, Aλιαι, Ζουβερέλης, Σκαρμούτσος, Τσελα, Μπαραχιμάι, Φίλλης Κωνστ., Κανάρης, Ευφραιμίδης (88΄Φίλλης Κοσμάς)



Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη του Αχαρναϊκού Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικα η ανακοινωση του Πας Ωρωπου στην επισημη σελιδα και το βιντεο του αγωνα με τις επιμαχες φασεις.


Σαρωνικος-ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ=0-0
τρεις φασεις,ερωτηματικα για τον διαιτητη κ.Μανιωτη και των εποπτων του..
1η φαση: ασιστ Καναρη καλυπτεται ο Τελης(βελακι)
2η φαση; ασιστ Φιλλη καλυπτεται ο Τελης(βελακι)
3η φαση: 85΄χερι Νο4 δε δινεται,στη συνεχεια το παιχνιδι συνεχιζεται κανονικα και ο Νο4 κτυπαει τον Τελη εκτος φασης μεσα στην περιοχη...(κ.Μανιωτη,κ.Γκοντα(εποπτης) ειναι ή δεν ειναι παραβαση το κτυπημα του Νο 4????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ...ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ..