Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)!!!!!!!!!



Αισθηση προκαλεσαν μεγαλες νικες του  Συκαμινου επι του Παλλαευρεωτικου με 2-1 και του Μαυρου Αετου επι του Σαρωνικου με  4-3  οι δυο ομαδες πηραν την προκριση στην επομενη φαση απεναντι σε δυνατες ομαδες που  αναμενονται να πρωταγωνιστησουν στην Β Επσανα.
Οι  αγωνες  διεξηχθησαν σε  δυο φασεις στις  13 και  20 Σεπτεμβριου



ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-1:
Καλύτερο το Συκάμινο πέτυχε εντυπωσιακή νίκη – πρόκριση 2-1 επί του δυνατού Παλλαυρεωτικού, που δεν επιβεβαίωσε την θεωρητική ανωτερότητά του… Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, προηγήθηκαν στο 20’ με πολύ ωραίο σουτ του Μωραΐτη (0-1). Έτσι έληξε το ημίχρονο αλλά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν 3 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ για οφ-σάιντ. Στο β’ μέρος η ανωτερότητα του Συκαμίνου επιβεβαιώθηκε με γκολ του Μπινιάκου που ισοφάρισε με σουτ (1-1) στο 55’ ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 74’ με κοντινό πλασέ του Μανούσιου (2-1), που εκμεταλλεύθηκε προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα σε άλλο σουτ του Μπινιάκου (ο 27χρονος σέντερ-φορ αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Σχηματαρίου). Το Συκάμινο πανηγύρισε την πρόκριση αλλά ο Παλλαυρεωτικός πλήρωσε την υποτίμηση του αντιπάλου του. Διαιτητές: Καρράς – Ντόστης, Περδίκης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Κουμπής): Θωμά, Πρετάι, Νονάι, Τιμπλαλέξης, Φλώτσιος, Λασκαρίδης, Παλαιοσπύρος (80’ Καρύδας), Μαυρής (87’ Παπαπάνου), Μπινιάκος, Κανάρης, Τσαβδάρωβ (18’ λ.τρ. Μανούσιος).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (50’ Καυκιάς), Πώχος, Μπεργιάννης (85’ Σπυρόπουλος), Πάνου, Δημητρόπουλος, Θεοφανίδης, Ασλάνι, Γιαχάεβ, Μωραΐτης.
                                         Προκριση στην επομενη φαση για τον Μαυρο Αετο

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 4-3:
Εξαιρετικό παιχνίδι του γηπεδούχου Μαύρου Αετού, που έπιασε στον «ύπνο» τον ελλιπή (κυρίως στις θέσεις της άμυνας) Σαρωνικό και τον απέκλεισε! Μόλις στο 4’ ο Κρυεμάντι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1 αλλά στο 10’ ο Τζίκα με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφάρισε 1-1. Στο 22’ ο Παπαθανασίου με σουτ σημείωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους και στο 35’ ο Παπακωνσταντίονυ με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για λογαριασμό του Σαρωνικού 2-2. Το ημίχρονο, πάντως, βρήκε πάλι τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο σκορ με 3-2 από νέο τέρμα με προβολή του Παπαθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι στο 60’ με γκολ του Χαρίτου (3-3), που έκλεψε την μπάλλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά στο 65’ ο Τζίκα με το δεύτερό του τέρμα (με σουτ εκτός περιοχής) έδωσε την νίκη και την πρόκριση στον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου (4-3), ολοκληρώνοντας την έκπληξη. Διαιτητές: Τριγάζης – Κουτζιακουτζίδης, Γκούβας.




ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-3:
Ο Πρωτέας προκρίθηκε με καθαρή νίκη επί του γηπεδούχου (αλλά ελλιπούς λόγω Τετάρτης) Καπανδριτίου, που προσπάθησε για το καλύτερο αλλά ακόμη δεν είναι αρκετά έτοιμο. Το 0-1 στο 8’ ο Μίνα με σουτ εκτός περιοχής. Στο 25΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σαρρής απέκρουσε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Πλάκα αλλά στο 34’ο Πλάκα πέτυχε το 0-2 με πλασέ. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) ο Αναγνώστου με κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ, σημείωσε το 0-3. Στο 88’ ο διαιτητής Φωστέρης (Βάλλας, Αλεξοπούλου) απέβαλε τον Μπαλογιάννη για εξύβριση …συμπαίκτη του!
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Πάντος): Σαρρής (89’ λ.τρ. Αλεξίου), Μπούσι, Λίκο, Πίρρα, Κων. Μαντάς, Κατσαούνης, Βλάχος, Νέλι, Ξεν. Μαντάς, Άκης Βασιλάκος, Σπ. Τσαλίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα (46’ Καλαβρός), Αναγνώστου, Τσιάτσιος (46’ Μπαλογιάννης), Παπαγεωργίου (46’ Ντούνι), Διακορώνας, Πλάκα, Θάνος, Χύκα.

                                 Δυσκολα  εβαλε ο Αμφιαραος για τον Αχιλλεα 

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0-1:
Δύσκολη πρόκριση πήρε στον Κάλαμο ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών από τον γηπεδούχο Αμφιάραο που είχε εξαιρετικό τερματοφύλακα (τον Γιάννη Νικολάου) και ηταν ανταγωνστικος. Το τελικό σκορ (0-1) διαμόρφωσε ο Σταματόπουλος στο 80’. Ο Αχιλλέας δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας (80’ Μπούσκος), Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Καραγιαννίδης (46’ Φούντας), Ι. Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (80’ Μπεκρής), Φουκαράς, Φέκας (85’ Αντωνακάκης).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–2
                                       Ο φετινος Αφιδναικος

Η Μάχη ξεπέρασε στο β’ ημίχρονο την αντίσταση του γηπεδούχου Αφιδναϊκού (2-0). Με αρκετούς νεαρούς παίκτες έπαιξε η Μάχη, η οποία ειδικά στο β’ μέρος εμφανίσθηκε πολύ καλή.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Παρούσος και Αναγνωστόπουλος ενώ είχαν και 3 δοκάρια οι Παπαδόπουλος 2 και Μίχας.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κουτζιακουτζίδης, Κουλοχέρης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καραούλης): Θεολόγης, Δήμας, Γκιόλλα (40’ Αλετράς), Μπαρούτι, Κυριλής, Σιαδήμας, Κλίσι, Ράπτης, Σκούρας, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης.
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Ζαγάρης, Κ. Σένε, Καχόπουλος (80’ Ρήγας), Βούσουλας, Σιδέρης (72’ Σελαμάι), Καραλής (46’ Μακρόπουλος), Καρακοζίδης, Παρούσος, Αναγνωστόπουλος, Μίχας, Φλώρος (46’ Ελ. Παπαδόπουλος).



* Οι αγώνες της Α’ φάσης:
Τετάρτη 13/9/2017
Αμφιάραος Καλάμου – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 0-1
Σταμάτα – Αστέρας Βάρης 0-1 στην παράταση
Συκάμινο – Παλλαυρεωτικός 2-1
Διόνυσος – Κεραυνός Κερατέας 0-4
Καπανδρίτι – Πρωτέας Π. Φωκαίας 0-3
Θησέας Ν. Μάκρης – Γλυκά Νερά 0-1 στην παράταση
Κουβαράς – Αήττητος Σπάτων 0-4
Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου – Σαρωνικός Αναβύσσου 4-3
Πανσταυραϊκός – Άρης Βούλας 0-5
Νίκη Δροσιάς – Καλύβια 0-2

Τετάρτη 20/9/2017
Άρτεμις – Άνοιξη 2-3
Αετός Πικερμίου – Παθιακάκης 2-1 στην παράταση
Νικητές – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0-2
Νικολακάκης – Θύελλα Ραφήνας 1-2
Βουλιαγμένη – Τριγλία Ραφήνας 0-1
Νικηφόρος – Εθνικός Ν. Μάκρης 1-5
Αφιδναϊκός – Μάχη Μαραθώνα 0-2

Η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 (ώρα 6 μ.μ.) στα νέα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 18/10/2017 (οι 8 αγώνες την μία Τετάρτη και οι υπόλοιποι 8 την επόμενη).
Στην Β’ φάση συνεχίζουν οι εξής 32 ομάδες:
Αήττητος Σπάτων, Θύελλα Ραφήνας και Τριγλία Ραφήνας από την Γ’ εθνική κατηγορία.
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, Αστέρας Βάρης, Κεραυνός Κερατέας, Γλυκά Νερά, Καλύβια, Άρης Βούλας, Μάχη Μαραθώνα, Άνοιξη, Λαυρεωτική, Ατλαντίς, Κορωπί, Μαρκό, Παλληνιακός από την Α’ κατηγορία.
Πρωτέας Π. Φωκαίας, Αχιλλέας Κ. Αχαρνών, Αετός Πικερμίου, Κρυονέρι, Γέρακας, Παμπαιανικός, Ωρωπός, Δόξα Αγ. Άννας, Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου από την Β’ κατηγορία.
Συκάμινο, Εθνικός Ν. Μάκρης, Φοίβος Βάρης, Αυλώνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Ραμνούς Γραμματικού, Αστέρας Γλυκών Νερών από την Γ’ κατηγορία.