Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ!!!!!!!!

                        Εγενετο  γυναικεια ομαδα Πας Ωρωπου


Ανακοινωση γυναικειας ομαδας  Πας Ωρωπου

Η γυναικεία ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την μετάθεση της από τον Γ.Σ.Μαρκοπούλου στον ΠΑΣ Ωρωπός και κατά συνέπεια την μετονομασία της σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΣ Ωρωπού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε,αρχικά, τον Γ.Σ.Μαρκοπούλου για την συνεργασία μας την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν και όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο το λιθαράκι τους για να φτάσουμε στο σημερινό μας επίπεδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ,επίσης, τον πρόεδρο του ΠΑΣ Ωρωπού κ.Ντούρμα  καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδος για την πρόταση τους να ενταχθούμε στην οικογένειά του ΠΑΣ Ωρωπού.Οι αθλήτριες καθώς και ο προπονητής και ιδρυτής της γυναικείας ομάδας μας, Βαγγέλης Αρμυριώτης, συνεδρίασαν και αποφάσισαν ομόφωνα την αποδοχή της πρότασης έπειτα από συζήτηση με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Μαρκοπούλου , Δημήτρης Λιάσκος ( ο οποίος ενέκρινε την απόφαση.


Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, λοιπόν, θα μας βρει στο νέο μας σπίτι, στο γήπεδο του ΠΑΣ Ωρωπού, εναρμονισμένους απόλυτα με το περιβάλλον και αγκαλιασμένους από τη νέα μας οικογένεια. Η κοριτσοπαρέα δυνατή συνεχίζει να περνά καλά παίζοντας μπάλα και να θέτει τους στόχους ακόμη πιο ψηλά.Οι νέες συνθήκες και η καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για πολλή δουλειά και άμεση βελτίωση.