Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ




Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 10/10/2017, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΒΙΛΑ Β. (ΠΡΩΤΕΑ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΗΣ Μ. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΕΝΤΗΣ Κ. (ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΧΕΛΙΩΤΗΣ Α. (ΚΟΥΒΑΡΑ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΠΟΥΝΑΡΛΗΣ Α. (ΚΟΥΒΑΡΑ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ. (ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ) 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ πρόστιμο.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ν. (ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΜΗΤΡΟΥ Θ. (ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΥ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΜΑΡΓΙΟΛΑΣ Μ. (ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ) 1 αγωνιστική.
ΖΥΚΑ Λ. (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) 3 αγωνιστικές.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ. (ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ) 1 αγωνιστική.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΚΕΚΚΑΣ Χ. (ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ) 1 αγωνιστική.


* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 17/10/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ και ο εκπρόσωπός του Η. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.
- Το σωματείο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ και ο εκπρόσωπός του Δ. ΔΡΙΤΣΑΣ.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ και ο εκπρόσωπός του (προπονητής) Γ. ΝΤΟΣΤΗΣ.


* Ποινές παραγόντων και σωματείων
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του ΘΑΛΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή επίπληξης και πρόστιμο 10 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ τιμωρήθηκε για παράβαση του προπονητή του ΣΠ. ΚΕΡΚΥΡΑ (ενώ ήταν τιμωρημένος εισήλθε στα αποδυτήρια της ομάδας) με πρόστιμο 20 ευρώ ενώ ο ίδιος ο προπονητής τιμωρήθηκε με επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του ΔΙΟΝ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ απηλλάγη αλλά ο βοηθός προπονητής του Γ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος νέων ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΝΟΙΞΗΣ της 7/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η Άνοιξη δεν κατήλθε να αγωνισθεί (κατόπιν εγγράφου σχετικής δηλώσεως) χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ με τέρματα 3-0, κι από την ομάδα της Άνοιξης αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Επίσης, στον Α.Ο. Άνοιξης επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος νέων ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΑΥΛΩΝΑ της 7/10/2017, δεν διεξήχθη διότι ο Αυλώνας δεν κατήλθε να αγωνισθεί (κατόπιν εγγράφου σχετικής δηλώσεως) χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ με τέρματα 3-0, κι από την ομάδα του Αυλώνα αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Επίσης, στον Α.Ο. Αυλώνος επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος παίδων ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ της 8/10/201, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Μαύρου Αετού δεν προσκόμισε αντίγραφα αστυνομικών ταυτοτήτων (εκτός δύο παικτών). Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ με τέρματα 3-0, κι από την ομάδα του Μαύρου Αετού αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Επίσης, στον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος παίδων ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΡΩΤΕΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ της 8/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Πρωτέα Π. Φωκαίας δεν κατήλθε να αγωνισθεί χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ με τέρματα 3-0, κι από την ομάδα του Πρωτέα αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Επίσης, στον Πρωτέα Π. Φωκαίας επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος παίδων ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ της 8/10/2017, διεκόπη στο 23’ λεπτό λόγω τραυματισμού 3 παικτών ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπερ του Καπανδριτίου. Επειδή ο ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ κατἠλθε να αγωνισθεί με 9 παίκτες, ο αγώνας διεκόπη αφού η ομάδα του Αφιδναϊκού έμεινε με 6 παίκτες! Για τον λόγο αυτό ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ με τέρματα 3-0, κι από την ομάδα του Αφιδναϊκού αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Επίσης, στον Αφιδναϊκό επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ.