Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

Θέση πήρε η ομαδα του Α.Ο Διονυσου στην ακατάσχετη φημολογία  και βαζει τελος στα σενάριά περι ένστασης για αντικανονική συμμετοχη παικτη.Οπως ενημερωθηκαμε  οι διαβεβαιωσεις που πηρε η ομαδα του Διονυσου απο νομικους  οτι δεν υφίσταται αντικανονική συμμετοχή, αρα δεν θα πραγματοποιησει ένσταση για τον Αυλωνα  και εξέδωσε  την ακόλουθη ανακοίνωση οτι τα παιχνιδια πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο .










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Αθλητικός Ομιλος Διονύσου ανακοινώνει πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ένσταση για τον αγώνα με τον Αυλώνα ,μένοντας πιστοί στις αρχές τις ομάδας μας θεωρώντας πως οι αγωνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο καθώς και οτι η συγκεκριμένη αλλαγή ποδοσφαιριστή, δεν έγινε με δόλο αλλά ούτε και επηρέασε την έκβαση του αγωνα.
Αντίθετα καταδικάζουμε την διάθεση του παρατηρητή Κάλλη να πάρει θέση στο ζήτημα προσπαθώντας να επηρεάσει την κρίση μας.
Επιπλέον διαμαρτυρόμαστε για την ανοχή της διαιτητικής τριάδας στο σκληρό παιχνίδι που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών μας που είναι και το σημαντικότερο για εμάς..