Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ




H ομάδα του Αυλωνα πρωταγωνιστει φέτος στο πρωταθλημα της Γ Επσανα αλλα εχει σημειώσει και μεγαλη επιτυχία καθως βρέθηκε στους οκτω της διοργάνωσης.
Χθες αντιμετώπισε εκτος έδρας τα Καλυβια ομαδα, που αγωνίζεται στο πρωταθλημα της Α Επσανα,παρα τις απουσίες λογω  εργάσιμης ωρας που διεξηχθεί το ματς η ομαδα του Τακη Τριανταφυλλου αποδείχθηκε  "σκληρό καρύδι" για τα Καλυβια.
Με πολυ καλη ανασταλτική λειτουργιά και με μεγάλο παθος ο Αυλωνα  άντεξε για 73 λεπτα
Το γκολ ήρθε στο 73’, όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Χαρίση και εκείνος με σουτ έκανε το 1-0 (στην φάση αυτη η ομαδα του Αυλωνα διαμαρτυρηθηκε για φάουλ στον Μορφονιο). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ Πασκάλι με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κάιδου.
Να σημειωσουμε οτι ο Αυλώνας ηταν η  μοναδικη ομαδα της Γ Επσανα  που αγωνίστηκε στους
οκτω της διοργάνωσης.
Ο Τακης Τριανταφυλλου μοιρασε συγχαρητήρια στους παικτες του για την προσπάθεια  και στάθηκε  οτι  λογω τραυματισμών, και οτι η ωρα διεξαγωγής  ειχε ως αποτέλεσμα οι  παικτες να μην μπορούν να αγωνιστουν διοτι εργαζονται  να  εχει απουσίες. Ομως παραολα αυτα οι παικτες της ομάδας του Αυλωνα υπερέβαλαν  ευατο και καταφεραν να   κοιτάξουν στα ισια τα Καλύβια



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Ντάλλας, Καραγιάννης, Μπρότσι (65’ Ντίνος), Ντούνης, Καρελιώτης, Πασκάλι, Χαρίσης (82’ Πατσαούρας), Οικονομίδης Α (62’ Κάιδος), Οικονομίδης Δ., Σερμπενιάδης (55’ Αναστόπουλος), Κυριόπουλος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Μορφονιός, Ποταμιάνος (15’ Παπαγιαννούλας), Πάντος, Νάνος, Λάππας, Τσιαμπάς, Τούρλας (38’ Μαστρογιάννης), Ντάτις, Αγάθης, Ντεντέους (80’ Σανξάκου), Πιπέρι.