Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΜΕ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ -ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΠΑΡΟΣ!!!!!!!!!

                      Ο Δημητρης Θανοπουλος με τα χρωματα του Ατρομητου Πειραια ειναι το
                       μεταγραφικο αποκτημα του Συκαμινου την περιοδο του Ιανουαριου
                       





Ο Α.Ο Συκαμινου αν και εχει χασει εδαφος στο πρωταθλημα της Γ Επσανα η διοικηση αποφασισε να την ενισχυσει στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου.

Και απεκτησε δυο σπουδαιες παικτες απο παραστασεις απο πρωταθληματα των Εθνικων Κατηγοριων

τον Δημητηρ Θανοπουλο Να θυμίσουμε εδώ πως ο έμπειρος άσος διαθέτει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Α.Ο. Κορωπίου, Σαλαμίνα, Ρουφ, Χαϊδάρι, Εθνικό, Καλαμάτα και Μοσχάτο. Φορούσε τη φανέλα της Δόξας Κορωπίου με την οποία έκανε πράματα και θάματα με προπονητη τον Γιαννη Μαγγινα, ενώ είχε μια γεμάτη παρουσία στον Ατρόμητο Πειραιά, όντας βασικό μέλος.Ενω αγωνιστηκε επισης και με την Μαχη Μαραθωνας ΑΕ Μαλεσινας   .

Σε τρεις εμφανισεις με την ομαδα του Συκαμινου εχει πετυχει τρια γκολ και αντικαταστησει επαξια του κενο του Γαιννη Μπινιακου που λογω τραυματισμου θα χασει το υπολοιπο της σαιζον.

Επισης το Συκαμινο απεκτησε και τον 36χρονο Μαριο Παπανικολαου ενα εμεπιρο μεσοπειθετικο με αρκετες παραστασεις απο τις εθνικες κατηγοριες σε ΑπολλωνΕργοτελη ενω τα τελευταια χρονια αγωνιζοταν στο πρωταθλημα της Α Επσα και στην ομαδα των Αγιων Αναργυρων.

Και οι δυο μεταγραφες αναμενονται να βοηθησουν, αν και στο προηγουμενο κομβικο παιχνιδι η ομαδα του Συκαμινου ηττηθηκε με 1-2 εντος εδρας απο τους Νικητες Ανθουσας και εχασε εδαφος για το πρωταθλημα.

Επισης ειχαμε την μεταγραφη του Μπαρου μετα απο ενα περασμα σε Αυλωνα και Πας Ωρωπο επεστρεψε στην παλια του ομαδα απο την οποια ξεκινησε.

Το  Συκαμινο αντιμετωπιζει εκτος εδρας την Κυριακη τον Φοιβο Βαρης και θα επιδιωξει το θετικο αποτελεσμα ,ενω βρισκεται στην εκτη θεση με  25 βαθμους.