Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!!!!!                                          Πρωτη αριστερα η Βιβη Τζεβελεκου ποζαρει μετα την

                                  μεγαλη επιτυχια με την Ελληνικη σημαια

Με 13 μετάλλια στις βαλίτσες επιστρέφει ο Α.Σ.ΕΙΡΗΝΗ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ από το Διεθνές Μήτινγκ «OLYMPIA 74” που διεξήχθει το Σάββατοκυριακο στην Σοφια της Βουλγαρίας.

Η δικια μας Βιβη Τζεβελεκου που καταγεται απο το Συκαμινο και ζει μονιμα αγωνιστηκε

στην κατηγορία Νεανίδων 2003 κατέκτησε την 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό , 2η θέση στο Στεφάνι και την 3η θέση στην μπάλα.Πολλα συγχαρητηρια στην Βιβη Τζεβελεκου ευχομαστε παντα επιτυχιες

οπως και για το συλλογο Α.Σ.ΕΙΡΗΝΗ.ΧΑΛΚΙΔΑΣστον οποιο αγωνιζεται η Βιβη που κατεκτησε 13 μεταλλια αναλυτικα και εχει προπονητρια την Χρυση Ολυμπιονικης του 2000 Ειρηνη Αινδιλη.

-Ελευθέριου Μαριζα στην κατηγορία κορασίδων 2007 κατέκτησε την 1η θέση στο Σχοινάκι, 1η θέση στο Στεφάνι και την 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό.

-Μπιλάλη Βασιλική στην κατηγορία Νεανιδων 2005 κατέκτησε την 1η θέση στην Κορδέλα , 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό και την 2η θέση στο Στεφάνι.

-Σιακανδαρη Ασημινα στην κατηγορία Κορασίδων 2006 κατέκτησε την 1 η θέση στο Σχοινάκι, 1η θέση στο Στεφάνι και την 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό.

-Λουκά Ζωή στην κατηγορία Νεανίδων 2004 κατέκτησε την 3η θέση στην Κορδέλα και την 6 η θέση στο Σύνθετο Ατομικό

-Κατσωνη Νίκη στην κατηγορία Νεανίδων 2003 κατέκτησε την 3η θέση στο Στεφάνι και την 6η θέση στο Σύνθετο Ατομικό.

Συνγχαρητηρια κοριτσια....