Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!

                                  Ο Γιωργος Δημητροπουλος  με τον Προεδρο της ομαδας Τασο Ντουρμα
                                 ειναι ο αντικαταστατης του Φανη Σκαρμουτσου






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ..
ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ



Ο Δημητρόπουλος είναι ένας από τους ανερχόμενους προπονητές που άφησε σπουδαίο έργο στις δύο σεζόν που ήταν στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Λαυρίου, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για έναν τεχνικό που βοήθησε στην αναδιοργάνωση των ακαδημιών των «ερυθρόλευκων» και πρόσφερε για αρκετά χρόνια στην ομάδα από διάφορα πόστα, πριν αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ενω μεχρι πριν χθες ο 37χρονος νεαρος τεχνικος ηταν προπονητης στον Νικολακακη στην Α Επσανα στην προσωπικη του σελιδα εγραψε για την πρωην του ομαδα Σας ευχαριστώ για όλα.. Έζησα στην ομάδα 140 ημέρες ξεχωριστές, που θα θυμάμαι πάντα, για όλα αυτά που με δίδαξαν και που πετύχαμε με σκληρή δουλειά! Ήρθα μόνος και φεύγω γεμάτος φίλους που ήταν τιμή μου που τους γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η μοίρα των προπονητών!

Ξεχωριστή μνεία θα ήθελα να κάνω στον ιδρυτή της ομάδας κύριο Θανάση Νικολακάκη ο οποίος μου εμπιστεύτηκε την ομάδα που νιώθει κάτι παραπάνω από παιδί του και μου άνοιξε την πόρτα της οικογένειας του, κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα μνημονεύω πάντοτε.

Καλή επιτυχία στην συνέχεια του Πρωταθλήματος,

με εκτίμηση ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος"

Ο Δημητρόπουλος ανέλαβε την ομάδα του Νικολακακη στις 25 Σεπτεμβρίου, από την 3η αγωνιστική της φετινής σεζόν, και πήρε ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παλληνιακό, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ενώ συνέχισε με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μαρκό! Μετά από δύο διαδοχικές ήττες στη συνέχεια ήρθε σερί οκτώ αγώνων με μόλις μία ήττα και 4 εκτός έδρας νίκες σε αυτό, απέναντι σε Καλύβια, Κορωπί, Θησέα και Ατλαντίδα, ενώ ήρθε και η πρώτη εντός έδρας νίκη με τη Λαυρεωτική. Στη συνέχεια ο Νικολακάκης έχασε δύσκολα στο εκτός έδρας ματς με τα Γλυκά Νερά, ενώ ακολούθησε και η δεύτερη ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Παλληνιακό, αν και έπαιζε με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα! Ακολούθησαν δύο σερί ήττες από Μαρκό και Βάρη, αμφότερες όχι εύκολα, με τον Νικολακάκη να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο ματς με τον Αστέρα.


Ενω να σημειωσουμε οτι ο Γιωργος Δημητροπουλος ειναι προπονητης  της μικτης Επσανα στους παιδες που εχουν σημειωση αξιοσημειωτη πορεια

Παράλληλα, πρόκειται για έναν προπονητή που αν μη τι άλλο γνωρίζει την ψυχολογία των νεαρών παιδιών, αφού έχει περάσει κι αυτός από μικτές ως παίκτης και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία. Ο Δημητρόπουλος ήταν μέλος της μικτής Παίδων Πειραιά στη μοναδική σεζόν που αυτή κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας με 1-0 τότε, στη Λαμία. Συνολικά αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στις μικτές και μετά το τρόπαιο ακολούθησε η συμμετοχή του στην Νέων.
Την επόμενη χρονιά, μάλιστα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας των μικτών ομάδων, φτάνοντας με τη Νέων στα ημιτελικά της διοργάνωσης που έγιναν στη Χαλκιδική, κάτι που επανέλαβε και την επόμενη σεζόν. Ο Δημητρόπουλος ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο και, παράλληλα, διακρίθηκε μέσω των μικτών ομάδων, αφού έγινε διεθνής με την Εθνική U16 και U18. Μάλιστα είχε επιτυχίες και με τις δύο, αφού κατέκτησε την 4η θέση στο EURO U16, στην Αυστρία και την 4η θέση επίσης στο EURO U18, στη Σουηδία!
Παράλληλα, έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις, αφού ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού σε τρία ματς του Champions League το 1997, στα δύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο εντός έδρας με τη Ρόζενμποργκ!

Πηγη epsanasentra