Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟ!!!!!!!!



Μέχρι πρότινος κατά καιρούς έχουμε δει ομάδες να τιμωρούν φιλάθλους τους με απαγόρευση εισόδου ξανά στο γήπεδο, λόγω συμμετοχής τους σε επεισόδια. Στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. το... πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Οπως ανακοινώθηκε, το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής τιμώρησε φίλαθλο του Α.Ο. Κρυονερίου, τον οποίο μάλιστα κατονόμασε!

Ναι, η επιτροπή που έχει οριστεί για τις ποινές σε παίκτες, ομάδες, παράγοντες κτλ, έκανε γνωστό ότι του επέβαλε την ποινή εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 60 ημέρες και πρόστιμο 250 ευρώ! Αυτόματα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Α) Πώς γίνεται η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. να αντικαθιστά τα πολιτικά δικαστήρια και να ασχολείται με ποινές σε φιλάθλους (ναι, αναφέρεται η ιδιότητά του). Β) Δηλαδή μέχρι πρότινος του επιτρέπονταν η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους παρότι φίλαθλος, ώστε να του απαγορευτεί τώρα; Γ) Πώς νομιμοποιείται ένα πειθαρχικό όργανο να επιβάλει πρόστιμα σε φιλάθλους;

Για ευνόητος λόγους δεν δημοσιεύουμε το όνομά του (είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής), ενώ ο.. μύθος λέει πως το «κακό» ξεκίνησε επειδή είχε λεκτική διαφορά με αξιωματούχο του αγώνα, ο οποίος τον αναγνώρισε – προφανώς σε αυτά τα παιχνίδια παρατηρείται «στάνταρ» κόσμος άρα υπάρχει μεγάλοι οικειότητα αφού οι εξέδρες είναι μικρές – και το έγραψε στο φύλλο αγώνος! Οτι και να έχει συμβεί πάντως, στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α... έγραψαν ιστορία!


ΠΗΓΗ gazzeta.gr