Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ!!!!!!!!


                                       Νικητρια στο τοπικο ντερμπι η ομαδα του Αυλωνα


Στο μεγαλο τοπικο ντερμπι  που διεξήχθη το Σαββατο η ομαδα του Αυλωνα ηταν η μεγαλη νικήτρια
με 2-1 επι του Αμφιαραου Καλαμου. Με αποτελεσμα να βρεθεί στην τριτη θέση της βαθμολογιας με 51 βαθμους και να αφήσει τον Αμφιαραο στους 50.
Σε ενα ματς που αρκετός κοσμος της περιοχης εδωσε το βροντερό παρόν δεν ηταν ποιοτικό απο πλευράς θεάματος ,αφου υπερτέρησαν οι προσωπικές μονομαχίες και η θέληση για νικη απο τις δυο ομαδες,
Στο 19" μετα απο στημένη φαση και σύγχυση στην περιοχή του Νικολαου, απο κοντά ο Λεκκας εκανε το 1-0 για τους γηπεδουχους και τους εβαλε σε θεση οδηγου.
Στο 24"ο Στεφανουδακης  αποβληθηκε για τους φιλοξενουμενους σε προσωπικη μονομαχια δεχτηκε το τακλιν απο τον Παντο, και κατα την εξελιξη της φασης απωθησε τον  παικτη με "αγκωνια" με αποτελεσμα να δεχτει την κοκκινη ,ενω ο Παντος την κιτρινη για επικινδυνο μαρκαρισμα.

Στο δευτερο ημιχρονο στο ιδιο μοτιβο δυνατες μονομαχιες  με τον Αγαθη στο 49" να κερδιζει τρεις κοντρες στην γραμμη του  αουτ, και σε σουτ η μπαλα προσεκρουσε στον Μαγγινα ξεγελασε τον Νικολαου και εκανε το 2-0 μεσα σε ξεφρενους πανηγυρισμους

Στο 52"  ο Παντος του Αυλωνα δεχτηκε δευτερη κιτρινη καρτα και οι δυο ομαδες  ηταν ισαριθμες μχρι το τελος του αγωνα.
Ο Αμφιαραος ανεβασε την πιεση ειχε την πρωτοβουλια των κινησεων αλλα ηταν ακαρπος επιθετικα χωρις να βγαλει την μεγαλη φαση ,αντιθετα ο Αυλωνας  αψογα ανασταλτικα με το διδυμο Νανος-Στεφανη "καθαρισε" ολες τις φασεις και προσπαθησε να ειναι επικινδυνο στην κοντρακαι ειχε δυο -τρεις καλες στιγμες.

Το μονο καταφερε ο Αμφιαραος ηταν μα μειωσει με 2-1 με ωραια ενεργεία και εκτελεσε του Παπαγεωργιου.
Να σημειωσουμε οτι μεσα στο αγωνιστικό χωρο ολα κύλησαν ήρεμα με τους δυο ομαδες  μεσα σε ενα ωραιο κλιμα να φευγουν αγκαλιασμενοι στα αποδυτηρια.
Δεν ισχυει το ιδιο για τους παράγοντες των δυο ομαδων που δυναμίτισαν την ατμοσφαίρα με αποτελεσμα να υπάρχει και ένταση στις κερκιδες , εμεις δεν θα αναπαράγουμε  τα οσα δυσάρεστα συνέβησαν στο γηπεδο του Αυλωνα.
Σκοπός του blog απο την ίδρυση του είναι τα προβάλει ΘΕΤΙΚΑ τα αθλητικά δρωμενα της περιοχής μας .Ομως  η εικονα  της αψογης συμπεριφοράς  των ποδοφαιριστων και του τεχνικου επιτελειου ηταν σε πλήρης κοντράστ με τους παράγοντες των ομάδων .


Αυλωνας  Μορφονιος,Λαππας,Πιπερι,Νανος,Στεφανης,Σκεντουλι,Παντος Σ,Τσιαμπας(81 Λιαπης),Λεκκας,Ντε Ντεους,Αγαθης (88 Παντος Ε)

Αμφιαραος  Καλαμου    Νικολαου Ι,Νικολαου Γ(75 Μαμακος),Θεοδωρου,Ταμπακου,Μαγγινας,Νικολαου Π,Ραπτης,Καραμπετσος,Στεφανουδακης,Μαργετας(55 Σταμελος),Παπαγεωργιου


                                          Η "σελφι " της νικης στα αποδυτηρια των γηπεδουχων!!!!