Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΑΡΑΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΗΣ ΔΟΞΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑΣ!!!!!!!!!!!





Ανοδος στην  Β Επσανα μετα απο εννεα χρονια για την ομαδα του Αμφιαραου  στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας στο μπαραζ ανοδου επικρατησε με 1-0 της Δοξα Αγια Αννας με γκολ του Σταμελου στο 20" η ομαδα του Καλαμου ηταν καλυτερη σε ολη την διαρκεια του ματς και ειχε ευκαιριες και για δευτερο γκολ.Το ματς διεξηχθη στον γηπεδο του Αγιου Στεφανου  υπο κατακτωσης βροχη και με την συμπαρασταση   150 και πλεον φιλαθλων του Καλαμου.
Τα πανηγυρια για την ανοδο   εκτος απο το γηπεδο μεταφερθηκαν στον Καλαμο και γιορτασαν διοικηση και παικτες  την μεγαλη επιτυχια μεχρι πρωιας!!!!!
Ο Αμφιαραος θα ειναι η τριτη ομαδα της περιοχης μας που θα αγωνιζεται στην Β Επσανα μετα τον Αυλωνα και τον Πας Ωρωπο!!!!!!
Πολλα συγχαρητηρια  απο το oropos-sports σε παικτες -διοικηση -προπονητες για την μεγαλη επιτυχια της ομαδας!!!!!!!!!!!




Στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ειχαμε ανακοινωσεις και απο τις δυο ομαδες  απο την πλευρα του Αμφιαραου.
Μια υπέροχη χρόνια έφτασε στο τέλος !!
Με τον στόχο μας να έχει πραγματοποιηθεί η άνοδος.
Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν απίστευτη.
Συγχαρητήρια σε ΟΛΗ την ομάδα


Ενω ευχαριστηρια ανακοινωση ειχαμε και απο την Δοξα Αγια Αννας


Το ΔΣ και ο Πρόεδρος Κωνσταντινίδης της Δόξας Αγ Άννας ευχαριστεί θερμώς τους αθλητές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την αξιέπαινη προσπάθεια τους στον χθεσινό αγώνα μπαράζ.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμώς τους φιλάθλους της ομάδας μας που μας συμπαραστάθηκαν με την παρουσία τους κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Συγχαίρουμε το διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία.
Τέλος, συγχαίρουμε το φιλικό σωματείο του Καλάμου για την επιτυχία του και του ευχόμαστε καλή πορεία την καινούργια χρονιά.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ
ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ