Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥΠαρελθόν απο την τεχνικη ηγεσία του Πας Ωρωπου εδώ και λιγες ημερες ο Γιωργος Δημητροπουλος απο τον παγκο του Ωρωπου.Ο νεαρος τεχνικός ειχε προσληφθει στο δευτερο γυρο της αγωνιστικης περιοδου και σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς Σαρωνικου Αναβυσσου.


Η ανακοίνωση του Γιωργου Δημητροπουλου στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

Όταν το ταξίδι ξεκινούσε είχα αρκετές προσδοκίες αλλά και μια σιγουριά ότι πάω σε μια ιστορική ομάδα. Η διαδρομή μου στον ΠΑΣ Ωρωπός όπως άρχισε όμορφα, συνεχίστηκε υπέροχα, έτσι και έκλεισε υποδειγματικά, μια άρτια συνεργασία που ξεπερνούσε και πάντα θα ξεπερνά τα όρια της επαγγελματικής.
Στη σύντομη αυτή διαδρομή, έμαθα και κέρδισα πολλά.. έκανα φιλίες, έχτισα χαρακτήρα και ένιωσα τόσο οικεία σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Μόλις 10 αγώνες, όπου διεκδικήσαμε το απόλυτο και πετύχαμε να τερματίσουμε στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, με κεκτημένη ταχύτητα, μέσα από επίπονη και συστηματική προσπάθεια από όλους.
Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, τον φροντιστή και όλα τα μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης τον πρόεδρο κ. Τάσο Ντούρμα για το γεγονός ότι με τίμησε με την φιλία του και την αγάπη του από την πρώτη στιγμή.
Ήταν πραγματικά, μια υποδειγματική συνεργασία, που θα την θυμάμαι πάντοτε,
με εκτίμηση ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος.
Εις το επανιδείν..