Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!!!!!



Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα είναι στον πάγκο του Αμφιάραου Καλαμου. την επόμενη σεζόν.
Ο έμπειρος τεχνικός έκλεισε στον πάγκο της ομάδας της Β' Κατηγορίας, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Το βιογραφικό άλλωστε που διαθέτει κάνει άπαντες στον σύλλογο του Καλάμου να ελπίζουν πολλά για την επόμενη χρονιά.


Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι Έλληνας, πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, γεννημένος στις 16/12/1963. Έχει αγωνισθεί πολλά χρόνια στον Απόλλωνα Αθηνών και την περίοδο 1991-92 φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Έπαιξε επίσης στην Ξάνθη και τερμάτισε την σταδιοδρομία του ως παίκτης της Καβάλας, το 1996.
Μετά την λήξη της αγωνιστικής του καριέρας, ανέλαβε παίκτης – προπονητής στην ομάδα των Γλυκών Νερών και συνέχισε ως τεχνικός σε Αθηναΐδα Κυψέλης, Ελλάδα Σύρου, Α.Ο. Μυκόνου, Πανναξιακό Α.Ο. Την περίοδο 2008-09 ανέλαβε τον Ήφαιστο Περιστερίου (Α' ΕΠΣΑ) με στόχο την άνοδο στην Δ' εθνική, που επιτεύχθηκε χάρις και στην δική του συνεισφορά, το επόμενο έτος.
Έχει εργασθεί στον Αχαρναϊκό, ενώ το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε τον Α.Ο. Μυκόνου, τον οποίο οδήγησε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.  «οδήγησε» τα Γλυκά Νερά στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.Μελλισια  ,Αγιους  Αναργυρους  και σε αλλες ομαδες.